Fostul soţ al Prinţesei Martha Louise a Norvegiei s-a sinucis. Îl acuzase pe Kevin Spacey de abuz sexual

Ultima actualizare:

    Prinţesa Martha Louise şi Ari Behn, în 2015foto: AFP
Prinţesa Martha Louise şi Ari Behn, în 2015foto: AFP

Şoc în familia regala norvegiană. Fostul soţ al Prinţesei Martha Louise s-a sinucis. Moartea lui Ari Behn a lăsat întregul palat, dar şi rudele şi prietenii înmărmuriţi. Scriitorul de 47 de ani avea trei copii cu prinţesa de 48 de ani. Cei doi s-au căsătorit în 2002 şi au divorţat în 2017.

Anunţul a fost făcut chiar în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie de managerul lui Ari Behn: "Cu mare tristeţe în suflet anunţăm că Ari Behn s-a sinucis. Vă rugăm să ne respectaţi intimatea".

Conform mirror.co.uk, regele Harald, tatăl Marthei Louise, a făcut şi el o declaraţie: "Eu şi Regina am primit cu mare tristeţe vestea morţii lui Ari Behn. A fost o parte importantă a familiei noastre şi avem multe amintiri frumoase cu el". Mai mult, familia regală a spus că: "Ari a fost un prieten bun, un membru iubit al familiei şi un unchi minunat, cu care am împărtăşit multe moment mai mult sau mai puţin importante". 

Familia nu a oferit alte detalii privind moartea lui Ari Behn. 

Ari şi Martha Louise au avut trei fiice împreună: Maud Angelica, născută în 2003, Leah Isodora, născută în 2005 şi Emma Tallulah, în 2008. Născut în Danermca, Ari Behn a crescut în Norvegia şi a studiat istoria şi religia la Universitatea din Oslo. A scris trei romane şi mai multe nuvele. Cărţile lui au fost traduse în suedeză, daneză, germană, maghiară, islandeză şi franceză. 

L-a acuzat pe Kevin Spacey că l-a molestat

Kevin Spacey a fost acuzat de peste zece bărbaţi că i-a molestat
Kevin Spacey a fost acuzat de peste zece bărbaţi că i-a molestat

În 2017, autorul l-a acuzat pe Kevin Spacey că l-a agresat fizic la un concert pentru Premiul Nobel. Vorbind despre incidentul care ar fi avut loc în 2007, Ari a spus că: "Am avut o discuţia minunată. A stat lângă mine. După cinci minute, m-a invitat la o ţigară. Atunci a pus mână pe piciorul meu şi apoi m-a atins în zona intimă". Ari l-ar fi oprit pe Spacey, spunându-i: "Poate mai încolo". 

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net