Fostul soț al lui Florin de la Vișina a ajuns pe drumuri, după despărțire: „Am pierdut tot”

Ultima actualizare:

    Philip Clements și Florinel de la Vișina s-au căsătorit în aprilie 2017
Philip Clements și Florinel de la Vișina s-au căsătorit în aprilie 2017

Fostul soț al lui Florinel de la Vișina a ajuns pe drumuri de când cei doi s-au despărțit. Fostul preot englez a mărturisit că Florin Marin începuse să-l marginalizeze, dar după ce s-au despărțit, a ajuns fără locuință și trăiește din mila apropiaților.

Philip Clements (79 de ani) și Florin Marin (24 de ani) au devenit unul dintre cele mai celebre cupluri, dar și unul cât se poate de controversat. Deși păreau dovada vie a faptului că iubirea n-are vârstă și sex, relația lor nu a durat prea mult și s-a terminat destul de brutal. În timp ce Florin a mărturisit că s-a despărțit de fostul preot pentru că l-a lovit noaptea în pat, Clements spune că n-a mai dorit să continue relația deoarece Florinel venea mereu târziu acasă și nu dorea să-l ia și pe el la petreceri, în cluburile din București, precizează The Sun.

Acum, englezul regretă amarnic decizia, mai ales că a rămas și pe drumuri. Cei doi s-au căsătorit în luna aprilie a acestui an, după ce s-au cunoscut pe un website de întâlniri. Bătrânelul îl iubea atât de mult pe Florinel și avea atât de multă încredere în el, încât și-a vândut apartamentul din Sandwich, Kent (Marea Britanie), pentru a cumpăra o altă locuință în București, unde a stat o perioadă cu soțul tinerel.

În urma unor certuri însă, relația lor s-a încheiat, iar Clements a fost nevoit să se întoarcă în Marea Britanie cu mâna goală și, neavând unde să mai locuiască, a ajuns la mila prietenilor. Totuși, englezul îi simte lipsa tânărului român:

„Obișnuiam să mergem la cinema și la cumpărături. Mă făcea mereu să râd...ne-am distrat bine. Când m-am întors din Marea Britanie, unde am făcut niște analize medicale, la sfârșitul lui august, ne-am certat. Eram foarte singur, nu cunoșteam limba (limba română, n.r.) și n-aveam nici prieteni. Florin era mereu plecat de acasă. Obișnuia să revină în patul nostru foarte târziu, uneori și la ora 5 dimineața, după ce petrecea în club sau se uita la filme. Mie îmi spunea că n-am voie în club pentru că nu era pentru oameni vârstnici. În sufletul meu nu acceptam asta, dar am avut încredere în el”, mărturisește fostul preot.

Clements se află în țara natală încă din luna septembrie și spune că făcuse acest pas pentru Florin ca o „asigurare” a bătrânelului, când acesta nu va mai fi. Spera să aibă grijă de el, dar acum, este tare nefericit: „Am pierdut totul. Nu mai am casa și am ajuns rău...”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net