A fost la «MasterChef» și a gătit cu produse găsite în gunoi! Ce a spus juriul

Ultima actualizare:

    Un spaniol a luat ingrediente din gunoi și le-a transformat într-un preparat pe care l-a prezentat la "MasterChef"Foto: Getty
Un spaniol a luat ingrediente din gunoi și le-a transformat într-un preparat pe care l-a prezentat la "MasterChef"Foto: Getty

Un tânăr care și-a încercat norocul la “MasterChef” a decis să facă ceva total diferit față de ceilalți concurenți. Și nu din punct de vedere al vreunui preparat nemaivăzut sau aranjat într-un mod spectaculos, ci al ingredientelor folosite.

“MasterChef Spania” a dat de un bucătar amator cu totul și cu totul ieșit din comun. S-a pregătit pentru preselecții și s-a prezentat în fața juriului cu un fel de mâncare făcut cu ingrediente găsite la tomberonul unui supermarket local, relatează cei de la vice.com.

La îndemnul iubitei sale, tânărul originar din comunitatea Țara Bascilor a decis să-și încerce norocul la "MasterChef", deși a recunoscut că nu prea-l interesa, dar încet-încet, gustul competiției l-a prins atât de tare, încât s-a transformat într-o persoană care tot ce vedea era bucătăria.

Din 20.000 de oameni care s-au înscris și au trimis un video cu o rețetă, el a fost chemat la preselecția regională din Barcelona, alături de alți 299 de spanioli pasionați de bucătărie. Au trebuit să aducă un preparat gătit de acasă, dar și veselă din propria bucătărie. Eroul nostru a adus o farfurie deloc pretențioasă și un fel de mâncare realizat cu produse luate din gunoi, aruncate de un supermarket din localitate la sfârșitul fiecărei zile. Concurentul a luat această decizie din două motive: pentru că era falit, dar și pentru a oferi o lecție.

Juriul a gustat și nu a știut de proveniența ingredientelor

A găsit mai multe feluri de legume și carne de pui. Din congelatorul lui a luat doar niște file de cod. A făcut file de cod, gătit la foc mic, cu cremă de ciuperci, fructe uscate și nuci" Le-a dat juraților să guste și a fost felicitat de toți. El și o altă concurentă au fost singurii aleși dintre cei 300.

Spaniolul nu a ajuns în faza televizată a competiției pentru că nu a făcut o impresie bună la interviul față în față, dar și-a atins scopul: a demonstrat că se poate găti și fără a scoate din buzunar un morman de bani, dar a atras atenția și asupra cantității imense de alimente irosite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net