Fiul lui Robert Keneddy susține că știe cine e „adevăratul criminal” al tatălui său și vrea o nouă anchetă!

Ultima actualizare:

    Edward Moore Kennedy, Robert F. Kennedy și JFKFoto: AFP
Edward Moore Kennedy, Robert F. Kennedy și JFKFoto: AFP

Fiul lui Robert Kennedy a făcut o serie de declarații șocante! El susține că știe cine este „adevăratul criminal” al tatălui său și vrea să fie făcută o nouă anchetă, la jumătate de secol după ce politicianul a fost asasinat, pe când era în timpul campaniei electorale Los Angeles.

Robert Kennedy (65 de ani) a fost ucis la hotelul Ambassador, de către un bărbat palestinian pe nume Sirhan Sirhan. Politicanul a murit pe 6 iunie 1968, la 26 de ore după ce a fost împușcat. Criminalul a fost închis pentru omor. Deși Robert Kennedy Jr. acceptă faptul că Sirhan și-a descărcat arma în acea seară, însă crede că gloanțele care l-au lovit pe politician au venit dintr-un alt pistol. El susține că cel care l-ar fi ucis, de fapt, pe Robert Kennedy, ar fi Thane Eugene Cesar, angajat al securității hotelului. 

„Există dovezi că Cesar este cel care l-a ucis pe tatăl meu. El l-a ghidat către Sirhan, care a tras două focuri de armă, înainte să fie pus la pământ. Sirhan a reușit să mai tracă încă șase focuri la întâmplre. Cesar susține că îl ținea pe tatăl meu de cotul drept și că și-a scos arma atunci când tatăl meu a căzut pe el. Potrivit medicului legist Thomas Noguchi, toate cele patru gloanțe care l-au lovit pe tatăl meu au fost trase din spatele său. Trebuie făcută o investigație nouă”, a scris Robert Kennedy Jr. pe Instagram, potrivit The Sun

Familia Kennedy, urmărită de blestem

Familia Kennedy pare urmărită de o soartă sumbră. Recent, nepoata lui Robert F. Kennedy, Saoirse Hill, a murit la vârsta de doar 22 de ani, în casa familiei, din Massachusetts. Mama ei, Courtney Kennedy Hill, este unul dintre cei 11 copi ai lui Robert și Ethel Kennedy. Președintele John F. Kennedy și fratele său, Robert F. Kennedy, au fost amândoi asasinați, într-un stil similar. 

Fostul președinte al Americii JFK a fost asasinat în Dallas, pe 22 noiembrie 1963, iar fratele său, Robert, a fost împușcat mortal la cinci ani diferență, în Los Angeles.

Fiul lui John F. Kennedy a murit în timp ce pilota un avion de mici dimensiuni, după ce a căzut cu aeronava în Oceanul Atlantuc. În 1944, Joe Kennedy Jr, fratele mai mare mare al lui JFK, tot pilot, a murit într-o misiune de bombardare în Franța, în cel de-Al Doilea Război Mondial.

Sora lui JFK a murit la doar 28 de ani, în Franța, în timpul unei furtuni, în timp ce pilota un avion de mici dimensiuni.  În 1963, prima Doamnă Jaqueline Kennedy a născut prematur, iar copilul a murit la două zile de la naștere. În 1984, David Kennedy (unul dintre fiii lui Ethel și Robert Kennedy), a murit de supradoză într-un hotel din Florida. În 1997, un alt fiul de-ai lui Robert Kennedy a murit într-un accident de schi, în ajunul Anului Nou, în Colorado. Bărbatul era avea doar 39 de ani și era tatăl a trei copii. 

În 1973, lui Edward Jr., fiul de doar 12 ani al lui Ted Kennedy, i-a fost amputat un picior după ce a fost diagnosticat cu cancer osos. Ted Kennedy a murit după o operaţie de cancer la creier, la vârsta de 77 de ani, în 2009. Fiica lui, Kara, a murit de cancer la 51 de ani, în 2011.

Citește și

Kathleen Kennedy, sora lui JFK: viață tumultoasă și un sfârșit tragic

Nepoata lui Robert F. Kennedy a murit la numai 22 de ani. Tânăra suferea de depresie

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net