Femeia cu talie de viespe se laudă: «Nu-mi scot corsetul nici când fac sex»

Ultima actualizare:

    Diana Ringo a fost bucătăreasă în Marina americană şi s-a îngrăşat alarmant
Diana Ringo a fost bucătăreasă în Marina americană şi s-a îngrăşat alarmant

Diana Ringo, de 39 de ani, din San Diego, California, este un fenomen mondial! A fost militar în marina americană şi a născut doi gemeni acum cinci ani. A fost întotdeauna corpolentă şi plină de muşchi şi de aceea a vrut să se transforme după ce naşte. Şi-a pus un corset şi îl poartă 23 de ore pe zi, ajungând să aibă o circumferinţă în talie de 46 de cm.

„Nu îmi dau corsetul jos nici când fac sex cu soţul meu”, a declarat Diana. Ea este măritată cu ofiţerul de marină Brett Ringo, de 33 de ani. Cei doi sunt părinţii gemenilor Armand şi Lorenz, de patru anişori şi jumătate. Brett îşi susţine soţia chiar dacă recunoaşte că „uneori are mari probleme de respiraţie şi nu se poate apleca să ridice lucruri banale de pe jos din cauza corsetului”. Diana le-a explicat jurnaliştilor că şi-a pus corsetul pentru că nu mai suporta să fie rotunjoară şi cu tendinţe de îngrăşare.


    Şochează de fiecare dată când iese pe stradă
Şochează de fiecare dată când iese pe stradă

Brett însă recunoaşte că este foarte mulţumit cu 46 de cm în talie şi că nu vrea să „îşi vadă soţia mai subţire de atât”. Diana a declarat că vrea să îşi scoată două coaste pentru a se subţia şi mai tare, dar Brett s-a opus. Femeia are acasă 45 de corsete, care au costat-o 1.955 de dolari. Diana are o înălţime de 1,65 metri şi a reuşit să slăbească după ce a născut nu mai puţin de 35 de kilograme, ajungând acum la 48 de kile. „Când am corsetul pe mine măm simt sexy şi atractivă. Numai atunci când îl port am această senzaţie în restul timpului mă simt urâtă. De aceea am ajuns să îl ţin pe mine timp de 23 de ore pe zi”, a explicat americanca. Diana a luat în greutate de-a lungul celor nouă ani pe care i-a petrecut în Marina Americană pe post de bucătăreasă. „Am o conformaţie masculină a corpului. Am nevoie de corset pentru a fi cât de cât feminină”, a declarat Diana Ringo.

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net