A făcut sex cu elevul ei, în timp ce viitorul ei soț se afla la petrecerea burlacilor

teacher.jpg

profesoara sex elev
Femeia ar fi făcut sex cu elevul ei de 15 ori
Foto: maxcdn.fooyoh.com

Sara Domres (28 de ani) este acuzată că a avut o relație de un an cu un elev de 16 ani, de la școala unde preda aceasta. Profesoara ar fi făcut sex cu adolescentul la un motel, chiar în seara în care viitorul ei soț era la petrecerea burlacilor.

Femeia a fost arestată, vineri (15 aprilie), fiind acuzată de abuz sexual. Sara Domres este o profesoară de engleză din Wisconsin, care predă la liceul New Berlin West. Potrivit procurorilor, ea a avut o relație de un an cu un elev de 16 ani.

Aceasta ar fi făcut sex de 10-15 cu el în tot acest timp. Între aprilie 2015 și ianuarie 2016, au fost găsite în telefonul băiatului peste 1.100 de mesaje de la profesoara lui. În aceste SMS-uri, Sara Domres și-a declarat dragostea pentru adolescent, potrivit cotidianului britanic Mirror.

 

Prietenii băiatului au fost cei care au anunțat autoritățile, în luna ianuarie, iar profesoara a fost concediată. Investigatorii cred că Domres s-a întâlnit cu adolescentul la Brookfield Motel 6 și a făcut sex cu el, chiar în noaptea în care viitorul ei soț era la petrecerea burlacilor.

Cele mai multe partide de sex dintre cei doi ar fi avut loc chiar în mașina ei. Potrivit polițiștilor, în telefonul ei a fost și o căutare google: „Care este pedeapsa pentru o profesoară care se culcă cu un student”.

Sara Domres neagă toate acuzațiile care i-au fost aduse.

 

Loading...

Citește și

 • profesoara sex

  O profesoară care a recunoscut că a avut relații sexuale cu trei dintre studenții ei s-a apărat spunând că a avut o legătură cu unul dintre ei pentru a-l ajuta să-și îmbunătățească notele.

 • profesoara sex elev

  Povestea de iubire dintre o profesoară și un elev s-a terminat brusc după ce relația lor a ieșit la iveală în cel mai urât mod posibil: cei doi au fost filmați făcând sex.

 • profesoara sex elevi minori

  Un alt caz șocant a avut loc în Statele Unite ale Americii. O profesoară și-a ademenit elevii cu poze provocatoare pentru a-i convinge să facă sex cu ea. Femeia preda spaniolă la Liceul Central din Chattanooga. Rebecca Feher (24 de ani) a fost prinsă de poliție și acuzată de viol și abuz de statutul de personal didactic.

 • O profesoară în vârstă de 30 de ani din statul american Indiana a fost arestată, fiind acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un elev de 14 ani.

 • ora sex elevi scoala disciplina elevi

  Toți elevii, de la clasa întâi, până la a XII-a, pot învăța totul despre sex. Părinții au la dispoziție o mulțime de discipline din care pot să aleagă ceva interesant pentru copiii lor. Ar putea alege materia ”Educație pentru sănătate”, la care se învață totul despre sex.

 • manuale, clasa, ore, elevi, sex

  De luni, 11 ianuarie, 3 milioane de elevi revin în bănci. Toţi, de la clasa întâi până la a XII-a, au la dispoziţie o mulţime de discipline din care pot să aleagă ceva interesant de învăţat. De pildă, la materia ”Educaţie pentru sănătate” vor afla totul despre sex.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1