A făcut avere din îmbrăţişări. Kassandra Brown îşi taxează clienţii cu 100 $ dacă îi strânge la piept 90 de minute

Ultima actualizare:

    Kassandra Brown este specialistă în îmbrăţişări şi îşi taxează clienţii cu 100 de dolari 90 de minutefoto: Profimedia
Kassandra Brown este specialistă în îmbrăţişări şi îşi taxează clienţii cu 100 de dolari 90 de minutefoto: Profimedia

Kassandra Brown, în vârstă de 44 de ani, câştigă 2.170 de dolari pe lună pentru că îi mângâie şi consolează pe amărâţi. Asta da idee de afacere! Femeia din oraşul Boulder, statul american Colorado, a înfiinţat firma Cuddlist de îmbrăţişări profesioniste în 2016. La început abia dacă avea unul sau doi clienţi pe săptămână. Acum însă are program zilnic de îmbrăţişări şi tariful ei pentru 90 de minute a ajuns la 100 de dolari.

Oricine are nevoie de o îmbrăţişare călduroasă, însă o primeşte foarte rar! La asta s-a gândit şi Kassandra Brown, de 44 de ani, din oraşul Boulder, statul Colorado. A înfiinţat compania Cuddlist în anul 2016, după ce a realizat cât de importantă este pentru psihicul uman îmbrăţişarea. După ce a născut şi a văzut că toţi copiii devin dependenţi de senzaţia de linişte şi pace din timpul îmbrăţişării, ea s-a gândit să le ofere braţele ei şi altor oameni. Evident serviciul era contra cost.

Cum funcţionează terapia cu îmbrăţişări?

Kassandra şi-a deschis biroul de îmbrăţişări şi l-a amenajat corespunzător pentru a le oferi intimitate şi condiţii de relaxare clienţilor. „Îmi întâmpin clienţii în spaţiul de îmbrăţişare cu bucurie, fericire şi relaxare afişate pe chip. Îi invit pe salteaua matrimonială care este ringul meu de îmbrăţişări. Pe durata celor 90 de minute stau îmbrăţişată lângă client, ascultăm muzică de relaxare, ne uităm la fotografiile cu peisaje de pe pereţi şi ne bucurăm de senzaţia de pace şi linişte”, a explicat pentru Daily Mail Kassandra. O şedinţă durează 90 de minute, costă 100 de dolari şi o terapie prin îmbrăţişări presupune cel puţin două şedinţe pe lună. Rezultatele încep să se vadă abia după o jumătate de an.

Kanssandra Brown spune că îmbrăţişările ei sunt ca atingerea unui urs de pluş
Kanssandra Brown spune că îmbrăţişările ei sunt ca atingerea unui urs de pluş

Citeşte şi:

5 tipuri de terapii antistres, la îndemâna ta

Sunt împreună, dar pentru cât timp? Iată cine face terapie de cuplu la Hollywood!

La ce ajută terapia prin îmbrăţişări?

Kassandra, în vârstă de 44 de ani, explică beneficiile terapiei prin îmbrăţişare. „Îmbrăţişarea stimulează creşterea nivelului de endorfine (hormonul fericirii) din organism. Asta stimulează sistemul nervos să lupte contra anxietăţii, depresiei şi stresului. De-a lungul celor doi ani ca practician, am descoperit la clienţii mei faptul că îmbrăţişările combat insomnia şi stimulează memoria”, a explicat Brown. „Uneori întâlnesc clienţi care sunt nervoşi şi au un nivel ridicat de excitare. După 20 de minute de îmbrăţişare şi mângâiere, starea lor se stabilizează devenind calmi, receptivi la mesajele pozitive şi gata să depăşească orice moment critic din viaţa lor”, a mai adăugat experta în îmbrăţişări.

«Meseria mea este la fel ca oricare alta»

La începutul carierei, Kassandra a avut probleme pentru că mulţi au crezut că îmbrăţişările au un scop erotic. Inclsuiv mama ei a avut anumite rezerve când a auzit cu ce se ocupă. Însă cu timpul, clienţii au înţeles că „îmbrăţişările sunt pentru suflet şi minte, ci nu pentru trup”. Mulţi veneau cu prejudecăţi la cabinetul Kassandrei Brown şi rămâneau cu gura căscată când descopereau că experta în îmbrăţişări este o mămică şi o gospodină, ci nu o tânără sexy, îmbrăcată provocator. Atunci s-a hotărât ca şedinţa să dureze 90 de minute şi nu 60, cum stabilise iniţial. „Unii clienţi reuşesc să adoarmă în timpul îmbrăţişării ceea ce înseamnă că mi-am atins scopul. Sunt relaxaţi, lipsiţi de griji şi au trecut peste suferinţa sufletească ce îi măcinase mână atunci”, a mai adăugat Brown.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net