Facebook a picat din nou! Instagram și WhatsApp au avut și ele probleme

Ultima actualizare:

    Facebook a întâmpinat probleme tehniceFoto: pixabay
Facebook a întâmpinat probleme tehniceFoto: pixabay

Facebook a picat din nou, la doar o lună de la cea mai mare „pană” din istoria sa, atunci când a avut probleme timp de opt ore. Utilizatorii din mai multe țări din Europa, SUA sau Malaysia nu pot accesa conturile de Facebook, Instagram și WhatsApp.

Update 16.54: Aplicaţia de mesagerie WhatsApp şi reţelele de socializare Instagram şi Facebook, indisponibile în mai multe ţări din lume, duminică, au început să funcţioneze din nou după trei ore. 

Foarte mulți utilizatori au apelat din nou la Twitter pentru a raporta problemele apărute, pentru că și aplicațiile care se află sub același patronat, Instagram și Whatsapp, au fost picate. Cei mai afectați de această dată au fost utilizatorii din Grecia, Italia, Franța, Marea Britanie și Danemarca.

În martie, Facebook a avut cea mai mare „pană” din istoria sa

Rețeaua de socializare Facebook a suferit cea mai mare „pană” din istoria sa, la jumătatea lunii martie. Ultima oară când a avut astfel de probleme majore a fost în 2008, atunci au fost afectați 150 de milioane de utilizatori, comparativ cu 2.3 miliarde de utilizatori lunari, cu cât se laudă Facebook în prezent. Cauza problemelor nu a fost făcută încă publică. Deși newsfeed-ul părea să meargă, utilizatorii nu puteau posta nimic, iar Messenger-ul avea și el probleme. Utilizatorii Instagram nu puteau posta și nici nu puteau da refresh feed-ului. WhatsApp, aplicație tot din familia Facebook, a avut și ea probleme similare. Se pare că a fost vorba de o chestiune globală și că internauții s-au confruntat cu dificultăți și la alte aplicații care nu au legătură cu compania lui Mark Zuckerberg. 

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net