Explozie la Madrid. Un bloc de locuințe a sărit în aer. Sunt cel puțin doi morți

explozie-madrid.jpg

Bloc de locuințe distrus în urma unei explozii la Madrid
Nu se cunosc deocamdată cauzele exploziei
Sursa foto: EPA/EFE
Citeste tot despre: 

O explozie puternică s-a produs în centrul Madridului, iar un bloc de locuințe a fost distrus aproape în totalitate. Cel puțin două persoane au murit, transmit autoritățile spaniole, potrivit Deutsche Welle.

Clădirea în care s-a produs explozia, și care se află în vecinătatea unui cămin de bătrâni, este distrusă aproape în întregime, transmite Deutsche Welle. Autoritățile de la Madrid au anunțat că cel puțin patru etaje au fost grav afectate. Locatarii au fost evacuați însă două persoane au decedat. Nu se cunoaște deocamdată care sunt cauzele exploziei.

explozie-fum-madrid.jpg

Bloc de locuințe distrus în urma unei explozii la Madrid
În deflagrație au murit cel puțin două persoane
Sursa foto: Profimedia

Un martor a declarat în presa locală că totul s-a zguduit în jur de parcă ar fi căzut peste ei o bombă. Apoi, s-a probușit o mare parte din fațada clădirii.

explozie-bloc-madrid.jpg

Explozie într-un bloc de locuințe din Madrid, Spania
Din primele informații se pare că de vină ar fi fost o scurgene de gaze
Sursa foto: EPA/EFE

Leire Reparaz, un locatar al imobilului în vârstă de 24 de ani a relatat pentru Associated Press că a auzit o explozie extrem de puternică: „La început, nu am știut de unde vine acel sunet asurzitor. Am crezut că s-a întâmplat ceva la școală. Apoi, împreună cu mai mulți vecini, am urcat scările până la ultimul etaj al clădirii noastre de unde i-am putut vedea întreaga structură învăluită într-un fum gros”.

explozie-bloc-madrid.jpg

Bloc de locuințe distrus în urma unei explozii la Madrid
În urma exploziei a izbucnit un incendiu
Sursa foto: Getty Image

La fața locului au ajuns poliția și pompierii care au evacuat blocul dar și zona din jurul acestuia. Potrivit ultimelor informații, se pare că pompierilor le-a fost foarte greu să pătrundă în clădire din cauza unui incendiu de proporții.

madrid-explozie.jpg

Explozie într-un bloc de locuințe din Madrid, Spania
Cel puțin două persoane și-au pierdut viața în deflagrația produsă la Madrid
Sursa foto: EPA/EFE

Primarul orașului a făcut o declarație oficială și a anunțat moartea a două persoane. Ela spus că explozia și incendiul s-ar fi produs în urma scurgerii de gaze însă nimic nu este sigur până la finalizarea unei anchete în acest sens.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1