Este nevoită să poarte nasuri false! Povestea femeii este înduioşătoare

Ultima actualizare:

    Recent şi-a comandat  un nas pe care  îl pune când bea
Recent şi-a comandat un nas pe care îl pune când bea

Şi-a comandat o colecţie de nasuri! Britanica Jayne Hardman este nevoită să poarte nasuri false după ce pe al său l-a pierdut în urma unei boli. Mai nou, ea şi-a luat un nas care să se asorteze la faţă când bea!

Jayne Hardman, o femeie de 49 de ani, din Redditch, Worcestershire, centrul Angliei, spune că a fost nevoită să-şi ia recent şi un nas mai roz, pentru atunci când bea. Înainte, când îşi punea celelalte nasuri magnetice, de culoarea obişnuită a pielii, se vedea strident că sunt artificiale, când se înroşea.

Povestea lui Jayne este înduioşătoare. Ea a rămas fără nas după ce a fost muşcată de propriul câine în 2014. În urma muşcăturii, a făcut o boală rară, numită granulomatoză, caracterizată prin inflamarea vaselor de sânge, ce putea duce la deces. Medicii nu ştiu precis cum se declanşează această maladie gravă, dar se crede că de la infecţii. În cazul lui Jayne, se bănuieşte că infecţia a provenit de la muşcătura câinelui. Pentru ca să o salveze, medicii au fost nevoiţi să-i taie nasul, în 2017. Altfel, boala de la nas s-ar fi extins în tot corpul.

Femeia, care e mama a doi copii, Todd, de 22 de ani, şi Roman, de 14 ani, şi-a procurat apoi o colecţie de proteze magnetice de nas, ca să ascundă gaura oribilă cu care s-a ales în urma amputării. Asta după ce soţul său, Martin, de profesie electrician, i-a dat ideea. Nu mai suporta comentariile pline de cruzime ale celor care o vedeau pe stradă, fără nas. “Străinii se holbau îngrozitor la mine. Oh, Doamne, ai avut accident de maşină”, mă întreba toată lumea.

Acum, de când are nasurile, pe care le schimbă după nevoie, a scăpat de coşmar. Seara îşi scoate proteza de nas şi o înlocuieşte cu un plasture. Dimineaţa îşi curăţă găurile care i-au mai rămas, fiindcă produce în continuare mucus, ca orice persoană. “Vara îmi pun nasuri de culoare mai închisă, fiindcă mă bronzez. De asemenea, îmi asortez totdeauna nasul la fondul de ten. Cea mai grea problemă rămâne strănutatul. Trebuie totdeauna să mă abţin. Nu pot strănuta când port proteze de nas”, mărturiseşte Jayne Hardman. 

image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net