Emoționant! Semnificația florilor alese de regina Elisabeta pentru coroana funerară a prințului Philip. Ce mesaj i-a scris suverana britanică

Ultima actualizare:

    Care este semnificația florilor alese de Regină pentru coroana funerară a Prințului Philip
Care este semnificația florilor alese de Regină pentru coroana funerară a Prințului Philip

Sâmbătă, 17 aprilie, are loc slujba de înmormântare a celui care i-a fost partener de viață reginei Elisabeta a II-a mai bine de 73 de ani, suverana conducându-și astfel soțul pe ultimul drum.

Așa cum era de așteptat, ziua a fost una neagră în familia regală britanică, membrii Casei Regale fiind vădit îndurerați și cu lacrimi în ochi

Pentru a-l omagia o ultimă oară pe cel care i-a fost aproape atâția ani, Regina Elisabeta a II-a a ales atent ornamentele florale pentru soțul ei, acestea fiind însoțite și de un mesaj pe cât de romantic, pe atât de cutremurător, având în vedere contextul.

Pregătindu-se să își ia adio de la Ducele de Edinburgh, Suverana a ales personal florile care să îi îmbrace acestuia sicriul. Coroana funerară a fost alcătuită din crini albi, mici trandafiri de aceeași culoare, frezii albe, iasomie, flori de măzăriche și floare de ceară. Dar care este însemnătatea din spatele acestei alegeri?


    Funeraliile Prințului Philip
Funeraliile Prințului Philip

Mesajul secret al Reginei Elisabeta transmis prin florile alese pentru coroana funerară

Crinii albi sunt de regulă văzuți la nunți și înmormântări, aceștia reprezentând renașterea, în timp ce trandafirul alb simbolizează respectul și amintirea veșnică. De asemenea, notabil că aceștia din urmă sunt flori de iunie, luna în care s-a născut Prințul Philip.

În același timp, iasomia reprezintă puritate, iar mesajul din spatele florilor de măzăriche este de mulțumire sau de despărțire. Toate aceste flori au fost, în aceeași notă, alese în nuanța alb, care denotă puritate.

Regina Elisabeta a II-a, un ultim mesaj de dragoste pentru Prințul consort

Însă de departe, mesajul secret transmis de Regină a stat în floarea albă de ceară, care simbolizează o iubire dăinuitoare, care îndură încercări și trece testul timpului, exact ca în relația celor doi. De asemenea, un alt moment emoționant a fost acela în care Suverana Marii Britanii i-a strecurat în coroana depusă pe sicriul celui care i-a fost partener de viață un bilețel pe care scria „te iubesc”.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net