Elisabeta a II-a, stânjenită de un pârț zgmotos, în timpul unei vizite oficiale

Ultima actualizare:

    Un pârț zgomotos a făcut-o pe Regină să plesnească de rușine, în fața unui oficial străinFoto: Getty
Un pârț zgomotos a făcut-o pe Regină să plesnească de rușine, în fața unui oficial străinFoto: Getty

Regina Marii Britanii mai are uneori parte și de momente jenante, nu poate fi întotdeauna monarhul splendid, strălucitor, viu colorat și simpatic. Fostul majordom al Maiestății Sale a povestit o întâmplare hazlie din viața Reginei, care a pus-o într-o situație tare incomodă.

Fostul majordom al Elisabetei a II-a, Paul Burell, a dezvăluit povestirea în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoateți-mă de aici”, varianta australiană. Paul a mai fost și majordomul Prințesei Diana, dar oricâte amintiri îl leagă de membrii Familiei Regale, niciodată nu va uita momentul hazliu care a făcut-o pe Regină să plesnească de rușine, după cum scrie Daily Star.

Totul s-a întâmplat în timpul unei vizite oficiale a sultanului Bahrainului în Marea Britanie. Prințul Philip, Elisabeta a II-a, alături de majordom, martor al întâmplării și sultanul se plimbau cu o caleașcă, dar momentul de basm a fost brusc întrerup de o „detunătură” dată direct din dosul unuia dintre caii care trăgeau trăsura. Sunetul inconfundabil a fost completat de un miros cumplit, care, cu toată cordialitatea, niciunul nu a putut ignora ce se întâmplase sub nasul lor.

Regina Marii Britanii îi dădea coate soțului: „Ce zici? Ar trebui să spun ceva?”... „Desigur”, a încuviințat Prințul Philip. Atunci, Maiestatea Sa s-a aplecat ușor spre sultan, i-a pus gentil mâna pe genunchi și a încercat să drege momentul jenant: „Îmi pare nespus de rău pentru acel zgomot îngrozitor”.

Răspunsul sultanului a consternat-o pe Regină, iar majordomul parcă a resimțit și el unda de șoc a micii neînțelegeri: „Este în regulă, Maiestatea Voastră...Am crezut că zgomotul venise de la unul dintre cai”. Cu alte cuvinte, era mai bine dacă Elisabeta ar fi păstrat tăcerea. Scuza ei a fost percepută ca și cum ea ar fi fost „sursa” flatulenței.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net