Elevul de 16 ani a vrut să facă măcel de ziua lui. A ucis doi colegi şi a încercat să se sinucidă, dar a supravieţuit

Ultima actualizare:
Haosul s-a instaurat în şcoală din cauza atacului
Haosul s-a instaurat în şcoală din cauza atacului

Un elev de 16 ani din SUA a vrut să facă măcel la şcoala sa de ziua lui. În urma atacului, care a durat 16 secunde, a ucis doi colegi, a rănit alţi trei şi a încercat să se sinucidă, dar a supravieţuit.

Nathaniel Berhow, un elev din Santa Clarita, din apropiere de Los Angeles, SUA, a vrut să facă măcel la şcoala sa, Saugus High School, în ziua în care a împlinit 16 ani. Atacul a avut loc la ora 7.30, în timp ce cursurile urmau să înceapă.

Berhow a scos o puşcă semiautomată de calibru 45 din rucsac şi a început să tragă timp de 16 secunde, a spus şeriful comitatului, Alex Villanueva. Poliţiştii şi ambulanţele au sosit în cel mai scurt timp la faţa locului. Paramedicii au tratat răniţii, iar oamenii legii au căutat atacatorul, despre care s-a crezut că a fugit. Mai târziu acesta a fost găsit în campus, cu o rană la cap, rezultată în urma tentativei de sinucidere. A fost dus la spital, unde este internat în stare gravă.

Cele mai terifiante 10 masacre în şcolile din SUA

Opt copii ucişi în urma unui atac la o şcoală din China

Atacul, anunţat pe reţelele de socializare

Autorităţile spun că un mesaj referitor la atac a fost postat pe o reţea de socializare înainte de nenorocire. Se credea că postarea are legătură cu atacatorul. Însă reţeaua de socializare a dezvăluit mai târziu că respectivul cont nu aparţinea lui Berhow. Răniţii au fost trataţi în zona cu iarbă din campus înainte de a fi transportaţi la spital. Doi dintre aceştia, o fată de 16 ani şi un băiat de 14 ani, au murit în drum spre spital. Toţi elevii din şcoală au intrat în panică în momentul când au auzit împuşcăturile. Au izbucnit ţipete de pretutindeni, în timp ce fugeau toţi cu disperare să se ascundă. S-a instalat haosul şi elevii care se aflau deja în şcoală s-au încuiat în clase, unde au rămas peste o o oră. Elevul de 16 ani din SUA a vrut să facă măcel la şcoala sa de ziua lui

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net