Ea este cea mai tânără miliardară

Ultima actualizare:

    Kylie face  afaceri cu  produse  cosmeticefotografii: guliver gettyimages/ hepta
Kylie face afaceri cu produse cosmeticefotografii: guliver gettyimages/ hepta

Prestigioasa revistă „Forbes” face un anunţ şoc! Afacerista Kylie Jenner, sora vitregă a starletei Kim Kardashian, devine cea mai tânără miliardară din istorie, care şi-a făcut averea pe cont propriu.

Este aproape necunoscută pe plan mondial, dar afacerile îi merg din plin. Kylie Jenner, în vârstă de 20 de ani, este însă foarte cunoscută în America şi are rude celebre. Ea este fiica lui Bruce Jenner (68 de ani), medaliat cu aur la decatlon, la Jocurile Olimpice din 1976 şi deţinătorul a trei recorduri mondiale. Despre acesta presa a vuit când şi-a schimbat sexul în femeie în 2015. Mama lui Kylie Jenner este Kris Jenner, care mai are trei fiice binecunoscute, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian şi Khloe Kardashian, din prima ei căsătorie cu avocatul Robert Kardashian, decedat în 2003 la numai 59 de ani. Însă Kylie nu a primit nici un chior nici de la părinţi, nici de la faimoasele surori vitrege. Locuieşte în Hidden Hills, California. Nu a absolvit nici o facultate. A făcut ultimele clase de liceu la distanţă. Prestigioasa revistă „Forbes” scrie că ea a depăşit deja cu mult averea de 900 de milioane de dolari şi foarte curând face 1 miliard de dolari. Şi asta numai prin forţe proprii. Devine astfel cea mai tânără persoană care devine miliardară pe cont propriu, nu prin moştenire. 


    Kylie împreună cu iubitul ei,  Travis Scott
Kylie împreună cu iubitul ei, Travis Scott

Are o firmă de cosmetice

Kylie a devenit deja şi mamă, în februarie 2018, când a născut o fetiţă, numită Stormi, rezultată din relaţia cu rapperul Travis Scott. Ea a început să facă afaceri în urmă cu numai trei ani. La acea vreme apărea la televizor în reality show-ul de familie „Keeping Up With the Kardashians”. În 2016, ea şi-a făcut o firmă de cosmetice, numită Kylie Cosmetics, care s-a bucurat de un succes nebun. În primul an a vândut farduri de 330 de milioane de dolari şi, în anii următori, de 630 de milioane de dolari. În acest timp ea şi-a crescut vânzările cu ajutorul afacerilor pe care le-a făcut împreună cu unele firme de produse vestimentare. A mai obţinut bani din reality show-ul  „Keeping Up With the Kardashians” şi din propriul serial “Life of Kylie”. Firma sa de cosmetice a vândut la început un set care conţinea un ruj şi un produs de mărire a buzelor, care se vindea cu 29 de dolari. Toate produsele sale se vând numai online. Articolele pe care le scoate la vânzare se epuizează în numai câteva secunde. De aceea “Forbes” prezice că va deveni foarte curând, înainte de a împlini 21 de ani, la 21 august, cea mai tânără persoană miliardară care şi-a făcut averea numai prin forţe proprii. Spre comparaţie, fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a devenit miliardar la vârsta de 23 de ani. Kylie Jenner este atât de tânără, încât încă nu a împlinit vârsta legală de a bea alcool din SUA. Nu va putea să facă cinste când va ajunge la averea de 1 miliard de dolari. Kylie a apărut pentru prima oară la televiziune la vârsta de numai 10 ani în reality show-ul familiei sale. 

Cei mai tineri miliardari din lume care au făcut bani pe cont propriu

John Collison, 27 de ani

simeon stalpnicul png

Irlandezul John Collison locuieşte în prezent în San Francisco, California (SUA). El este cofondatorul şi preşedintele Stripe, companie care permite afaceriştilor şi altor persoane să intermedieze plăţi pe internet. A început să facă afaceri împreună cu fratele lui Patrick, în Irlanda. A fost student la Universitatea Harvard, însă a abandonat facultatea. A făcut studii de pilot şi este un bun pianist.  Are o avere de 1 miliard de dolari.

Evan Spiegel, 28 de ani

simeon stalpnicul png

Locuieşte în Los Angeles, California (SUA) şi are o avere de 1,8 miliarde de dolari. El a făcut banii din aplicaţia Snapchat (acum Snap), pe care a creat-o în 2015. Părinţii săi, avocaţi de meserie, au divorţat când el era la liceu. A absolvit Universitatea Stanford, unde i-a cunoscut pe Bobby Murphy şi Reggie Brown, împreună cu care a făcut celebra aplicaţie. La 26 de ani a devenit miliardar. E căsătorit cu fotomodelul Miranda Kerr, care i-a dăruit un fiu anul acesta.

Bobby Murphy, 29 de ani

simeon stalpnicul png

Locuieşte în Venice, California şi are o avere estimată la 1,8 miliarde dolari. Este cofondatorul aplicaţiei Snapchat (acum Snap), împreună cu Evan Spiegel şi Reggie Brown. A absolvit Universitatea Stanford, unde i-a cunoscut pe cei doi. La 24 de ani a devenit miliardar. Este fiul unei femei filipineze, iar tatăl său are rădăcini irlandeze, scoţiene şi engleze. Mama lui s-a născut în Filipine şi a emigrat în SUA.

Mark Zuckerberg, 34 de ani 

simeon stalpnicul png

Cofondatorul şi preşedintele Facebook, Mark Zuckerberg, locuieşte în Palo Alto, California. El are deja o avere estimată la 76,9 miliarde de dolari. Asta deşi şi-a pus un salariu de numai 1 dolar. A studiat Informatica la Universitatea Harvard. Însă nu a absolvit facultatea. În 2004 a fondat Facebook. A devenit miliardar la 23 de ani. S-a căsătorit cu Priscila Chan, în 2012, care i-a dăruit doi copii. A fost ateu, dar acum religia a devenit foarte importantă pentru el. 

Elizabeth Holmes, 34 de ani

simeon stalpnicul png

Locuieşte în Palo Alto, California şi are o avere estimată la 4,3 miliarde de dolari. Este fondatoarea şi conducătoarea firmei, care are ca domeniu de activitate analiza probelor de sânge. Compania ei a lansat o metodă mult simplificată de efectuare a analizelor sanguine. La 19 ani a renunţat la studiile de la Universitatea Stanford ca să-şi facă firmă. În 2015, revista “Forbes” a declarat-o cea mai tânără femeie miliardar din lume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net