Ea e cea mai frumoasă europeancă: Andreea Coman

Ultima actualizare:
Andreea, o fată senzuală,  pe malul mării
Andreea, o fată senzuală, pe malul mării

O tânără fermecătoare! Originară din Piteşti şi absolventă de Drept, românca Andreea Coman (25 de ani) a obţinut pe 7 decembrie titlul de Miss Supranaţional Europe 2018, la finala din Polonia a concursului internaţional Miss Supranaţional 2018. Este una dintre cele mai importante competiţii de frumuseţe din lume, ce a reunit 72 de fete de pe toate continentele.

Andreea, care a atins Top 10 în marea finală, a fost aleasă cea mai frumoasă concurentă din Europa, scrie adevarul.ro. Titlul suprem, Miss Supranaţional 2018, a fost obţinut de o concurentă din Puerto Rico. Trebuie spus că dintre cele zece finaliste, doar două au fost din Europa: Andreea şi reprezentanta Poloniei. Pe 8 septembrie, argeşeanca triumfase la Miss Supranaţional România.„Sunt foarte bucuroasă, mai ales că e cel mai mare concurs de frumuseţe din Europa”, spune, entuziasmată, Andreea.


    Andreea, o fată senzuală,  pe malul mării
Andreea, o fată senzuală, pe malul mării

“În finală au fost trei probe: proba costumului de baie, unde s-a punctat atitudinea, ţinuta de seară, unde s-a punctat eleganţa, şi proba întrebărilor, unde s-a notat capacitatea de a transmite un mesaj ca ambasador al ţării şi ca susţinător al unei cauze. A fost şi o licitaţie, în cadrul căreia fiecare concurentă a adus un obiect tradiţional, iar banii vor fi donaţi cu scop caritabil. Eu am donat o mască tradiţională românească”, adaugă ea. 

Pentru a fi în formă maximă, Andreea a ţinut o dietă de detoxifiere, bazată în principal pe sucuri, salate şi supe. „Antrenamentul fizic a fost foarte important. Aproape zilnic am mers la sală, unde am fost ajutată de un antrenor personal”, încheie Miss Europa. Fata a apărut deja în reclame pentru branduri celebre: Telekom, Huawei şi Volkswagen. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net