E mămică-model, dar şi pentru Kate Middleton e greu să fii părinte. Ce experinţă i s-a părut groaznică

Ultima actualizare:

    Kate Middleton şi Prinţul William, cu cei trei copii, George, Charlotte şi Louisfoto: Arhivă
Kate Middleton şi Prinţul William, cu cei trei copii, George, Charlotte şi Louisfoto: Arhivă

E considerată o mămică model şi admirată de milioane de femei din întreaga lume, dar Kate Middleton a povestit se simte mereu vinovată când pleacă de acasă şi că fost speriată când l-a prezentat pe Prinţul George lumii, la câteva ore după ce a născut.

Kate a adus pe lume toţi cei trei copii (George în 2013, Charlotte în 2015 şi Louis în 2018) la Spitalul St Mary's, în aripa Lindo. La câteva ore după ce a născut, ducesa a ieşit pe treptele spitalului din Londra pentru a prezenta presei şi fanilor noii moştenitori regali. Însă, deşi la fiecare apariţie, Kate a fost numai un zâmbet şi a arătat impecabil, ea a recunosct în cadrul emisiunii Happy Mum, Happy Baby că prima experienţă a fost una groaznică. "Eram speriată, nu voi minţi", a spus Kate, conform dailymail.co.uk. "Toată lumea ne-a sprijinit şi eu şi William eram amândoi conştienţi că toţi ne aşteaptă. Am simţit că e important să ne împărtăşim fericirea cu restul lumii. Dar la prima naştere a fost asociat şi cu faptul că eram părinţi fără experienţă şi nu ştiam ce ne aşteaptă", a completat soţia lui William.

Aripa Lindo din Spitalul St Mary's este folosită de familia regală britanică din 1977. Prinţesa Anne a născut acolo prima, pe Peter Phillips, apoi pe Zara Tindal în 1981. Prinţii William şi Harry au venit pe lume tot acolo, în 1982 şi în 1984. Prima care a refuzat să nască în aripa Lindo a fost Meghan Markle, renunţând la tradiţia veche de patru decenii. Ea a născut într-o materinate din apropiere de casa lor din Windsor. 

Kate Middleton se simte vinovată că nu poate fi mereu cu cei trei copii

Mai mult, Kate a povestit că se simte foarte vinovată când pleacă de acasă şi îşi lasă copiii în grija altcuiva. "Mereu îţi pui la îndoială propriile decizii. E o provocare constantă. Chiar şi acum, când nu i-am lăsat eu la şcoală, George şi Charlotte m-au întrebat de ce nu merg cu ei. Dar e o greutate imensă luată de pe umeri faptul că nu sunt mereu responsabilitatea mea. Toţi avem zile bune şi zile proaste şi cu cât mai mulţi oameni sunt în jurul copiilor, cu atât mai fericiţi vor fi cei mici", a mai declarat Kate, conform mirror.co.uk.

Prinţul William, un tată panicat

În plus, ducesa de Cambridge a recunoscut că ea şi William nu au avut mereu parte de linişte în casă, iar Prinţul a fost un tată noi foarte panicat. "Ne-a luat ceva vreme să ne obişnuim cu noua situaţie, iar William mă întreba panicat «Aşa va fi de acum încolo?». Dar asta înseamnă să ai un copil nou născut, e normal". 

În plus, Kate a declarat că, din cauza stărilor de rău pe care le-a avut de-a lungul sarcinilor, s-a simţit "complet oribil". "A fost greu, şi nu doar pentru mine, ci şi pentru cei din jurul meu. O sarcină şi un nou-născut au un impact asupra tuturor din jurul tău. William simţea că nu are cu ce să mă ajute" 

image
image
image
image
image
image
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net