E însurat cu o păpuşă gonflabilă de 4 ani FOTO/VIDEO

Ultima actualizare:

    Dirk şi Jenny s-au îndrăgostit pe loc în urmă cu 4 ani
Dirk şi Jenny s-au îndrăgostit pe loc în urmă cu 4 ani

Povestea germanului căsătorit cu o păpuşă sexuală este pe cât se poate de adevărată. Bărbatul s-a îndrăgostit atât de tare de ea încât a luat-o de nevastă.

Dirk a cunoscut-o pe Jenny acum 4 ani într-un sex shop. Acesta trecea printr-o depresie puternică şi numai păpuşa gonflabilă i-a alinat durerea. A plătit pe ea 6.000 de euro şi a luat-o acasă.

La puţin timp, cei doi au devenit... soţ şi soţie. Nunta a avut loc chiar în apartamentul său din Germania. În timpul ceremoniei, inelul nu a încăput pe degt şi a fost nevoit să improvizeze oferindu-i miresei un pandativ în formă de inimă.

În vârstă de 41 de ani, Dirk trăieşte de 4 ani o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi amorezi fac dusş împreună, se uită la televizor şi se relaxează în patul conjugal. Deoarece soţia sa cântăreşte 50 kg, Dirk o transportă cu ajutorul unui fotoliu rulant.

„Cu fostele mele partenere de viață, întotdeauna trebuia să mă «bat», să mă rog să fac sex. Jenny, în schimb, e întotdeauna la dispoziția mea. Cu ea trăiesc în pace”, a mărturisit bărbatul.

Chiar dacă toate treburile casnice cad pe spinarea lui, Dirk nu e furios. Atâta timp cât Jenny stă lângă el şi îl priveşte şi îl ascultă este cel mai împlinit.

„La începutul relației făceam sex foarte mult. Acum, chestia asta nu este așa de importantă pentru noi. Jenny mă întărește psihic. Ea este cel mai bun terapeut pentru mine. Mi-a schimbat viața, gândurile, libertatea, dragostea, viața de cuplu”, a mai afirmat Dirk.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
pensie jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net