Ducesa Catherine a impresionat şi în 2018! Aparițiile rafinate care au cucerit internetul

kate-middleton-tinute-2018.jpg

Ținutele Ducesei Catherine care au impresionat în 2018
Foto: Getty

Să faci parte din familia regală britanică nu e ușor, mai ales din perspectiva regulilor stricte care le sunt impuse membrilor acesteia, chiar și în privința vestimentației. Totuși, se pare că pentru Kate Middleton aparițiile publice nu reprezintă o bătaie de cap prea mare, având în vedere că aceasta reușește întotdeauna să arate impecabil. Iată parcursul vestimentar al Ducesei Catherine în anul care tocmai a trecut, 2018 părând perioada ei de glorie!

Kate Middleton pare să fie preferata publicului! Deși niciodată nu s-a afișat în ținute spectaculoase, asemenea divelor doritoare de atenție, Ducesa Catherine a demonstrat întotdeauna că simplitatea este, într-adevăr, cheia eleganței și s-a supus codului vestimentar al Casei Regale Britanice, dându-i acestuia o tușă persoală de rafinament.

Ținutele Ducesei de Cambrigde care au impresionat în 2018

Dacă regulile vestimentare ale familiei în care a intrat nu i-au lăsat prea multe opțiuni, Kate a făcut tot posibilul să strălucească totuși, în ținute elegante și pregătite cu mult bun-gust, aceasta putând să îi dea lecții de protocol cu lejeritate cumnatei ei, Meghan Markle, care a fost adesea criticată pentru încălcarea „etichetei” vestimentare.

Chiar și după ce le-a dat naștere celor trei copii ai săi, Ducesa de Cambridge s-a afișat mereu impecabilă, atât din punctul de vedere al siluetei, cât și în privința outfiturilor purtate, încât majoritatea admiratorilor Casei Regale Britanice s-au întrebat „Oare cum reușește?!”. Mai mult decât atât, Kate și-a făcut un obicei din a pura aceeași ținută de mai multe ori, reușind să arate fabulos de fiecare dată.

Poate că secretul care stă în spatele aparițiilor sale sunt orele în șir de muncă neîntreruptă a stiliștilor personali sau poate că pur și simplu zâmbetul ei radiant, pe care îl asortează atât de bine la orice îmbrăcăminte, ar putea să fie cel care dă roade. Cert este că Ducesa Catherine a impresionat și în 2018 cu ținutele sale. Iată câteva dintre ele!

 • foto: GettyImages
 • foto: GettyImages
 • foto: GettyImages
 • foto: GettyImages
 • foto: GettyImages
 • foto: GettyImages
 • foto: GettyImages
 • foto: GettyImages
 • foto: GettyImages
 • Maximize

1/11

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

 • În presa internațională se vehiculează că Meghan Markle și partenerul ei de viață, Prințul Harry, s-au decis deja în privința spitalului unde Ducesa de Sussex va aduce pe lume primul copil al cuplului și nu, nu este cel la care s-ar fi așteptat toată lumea! Deși atât regretata mamă a Prințului Harry, cât și cumnata lui Meghan, Kate Middleton, au născut în aripa Lindo a spitalului St. Mary din Londra, fosta actriță ar putea opta pentru o naștere în provincie. Iată posibilele motive!

 • Acum pare că au o relaţie perfectă, însă lucrurile nu au stat aşa de la început. Kate şi William au depăşit drame adolescentine, infidelităţi şi chiar scandaluri de familie. Lucrul mai puţin ştiute: au fost persoane care au interferat în relaţia lor!