Dorm pe bani şi conduc goi bolizi de lux. Cum arată viaţa copiilor de bani gata din Singapore

Ultima actualizare:

    Așa trăiesc copiii de bani gata din SingaporeFoto Instagram/Rich kids of Singapore
Așa trăiesc copiii de bani gata din SingaporeFoto Instagram/Rich kids of Singapore

Oamenii au fost mereu atrași de lux și de o viață lipsită de griji, dar când te mândrești cu asta pe rețelele de socializare, deja treci la un alt nivel. Pe un cont de Instagram au fost publicate mai multe imagini în care tinerii bogați din Singapore arată cum se lăfăie într-un stil de viață opulentă.

Singapore este considerat cel mai scump oraș din lume și uitându-ne la următoarele imagini, pare cert că până și tinerii au sume consistente de bani în bancă. pe contul de Instagram „Rich kids of Singapore”, mai mulți adolescenți se mândresc cu bolizii de lux pe care-i conduc și se relaxează în băi de șampanie sau se învelesc cu bani cash, potrivit Daily Mail.

În multe dintre imaginile în care apar tinere femei dezbrăcate în compania unor bolizi, iahturi sau ceasuri de lux, este adăugată și o descriere a acelui „copil bogat”. De exemplu, Mae Tan este fiica unui bogat om de afaceri singaporez.

Într-o altă fotografie apare Kim Lim, fiica de 23 de ani a lui Peter Lim, cel care a cumpărat anul trecut clubul spaniol de fotbal Valencia. Se spune despre ea că printre hobbie-urile sale se numără organizarea de petreceri scumpe și cheltuirea unor sume exorbitante de bani la cumpărături iar unul dintre prietenii săi este chiar David Beckham.

„Rich kids of Singapore” pare a fi un fel de pagină oficială a celor mai bogate beizadele din cel mai scump oraș din lume și se pare că are peste 300.000 de urmăritori. 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net