Donald Trump "se simte binecuvântat că a luat SARS-CoV-2". Promite americanilor tratament gratuit pentru noul virus

Ultima actualizare:
Donald Trump, în balconul de la Casa Albă, după ce a fost externat
Donald Trump, în balconul de la Casa Albă, după ce a fost externat

Donald Trump, care a revenit a revenit în Biroul Oval de la Casa Albă la o săptămână după ce a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, afirmă că infectarea sa cu SARS-CoV-2 este o ”binecuvântare” care i-a permis să descopere tratamente experiementale. Mai mult decât atât, el a promis să le facă disponibile gratuit tuturor americanilor!

Preşedintele republican, care vrea să-şi relanseze campania în vederea obţinerii, luna viitoare, a unui nou mandat, împotriva lui Joe Biden, a reiterat că se simte foarte bine de la începutul ”convalescenţei” sale. El a fost internat vineri la Spitalul Militar Walter Reed, la Washington, unde a fost îngrijit timp de trei zile.

După externare, Donald Trump a continuat șirul declarațiilor controversate despre coronavirus și efectele acestuia asupra organismului uman. Deși statisticile indică faptul că virusul este cât se poate de real și de periculos, președintele american continuă să îl descrie ca fiind la fel de periculos precum o banală răceală. 


    Donald Trump, în balconul de la Casa Albă, după ce a fost externat Sursă foto: Captură video
Donald Trump, în balconul de la Casa Albă, după ce a fost externat Sursă foto: Captură video

Donald Trump, o nouă serie de declarații controversate 

Ultima declarație bizară a fost făcută de Trump în cursul zilei de marți. Președintele american susține că infectarea sa este o binecuvântare de la Dumnezeu, căci datorită ei a avut acces la anumite tratamente experimentale. Mai mult decât atât, el afirmă cu vehemență că orice american infectat va putea benefica de ele, complet gratuit. ”Cred că a fost o binecuvântare de la Dumnezeu că am luat (SARS-CoV-2). A fost un rău care a dus spre bine”, a declarat Donald Trump. ”Vreau să vă procur ceea ce am luat eu. Şi o voi face gratuit”, a declarat el, adresându-se americanilor într-o înregistrare video publicată pe Twitter.

JUST IN: Trump releases video message, praises regeneron & says catching COVID was "a blessing from God.""I want everybody to be given the same treatment as your President.""China's gonna pay a big price—This was China's fault, just remember that."pic.twitter.com/KKzA0aaz5r — Breaking911 (@Breaking911) October 7, 2020

JUST IN: Trump releases video message, praises regeneron & says catching COVID was "a blessing from God."

"I want everybody to be given the same treatment as your President."

"China's gonna pay a big price—This was China's fault, just remember that."pic.twitter.com/KKzA0aaz5r

— Breaking911 (@Breaking911) October 7, 2020

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net