Donald Trump ia o nouă decizie controversată! SUA se retrag din OMS după 72 de ani

donald-trump.jpg

donald trump
Donald Trump a decis ca Statele Unite ale Americii să nu mai facă parte din Organizația Mondială a Sănătății
Foto Gettyimages

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a recunoscut marţi că ”apar dovezi” privind răspândirea pe calea aerului a noului coronavirus, după ce un grup ce oameni de ştiinţă au cerut organizaţiei să îşi actualizeze recomandările referitoare la modul în care boala este transmisă între oameni. Marți, Statele Unite ale Americii au luat o decizie radicală, fără precedent! Administrația Trump a decis retragerea Statelor Unite ale Americii din cadrul OMS.

OMS a afirmat anterior că virusul care provoacă boala Covid-19 se răspândeşte în primul rând prin picăturile expulzate din nas şi gură de o persoană infectată, care cad rapid pe pământ.

Într-o scrisoare deschisă adresată OMS, publicată luni în jurnalul Clinical Infectious Diseases, 239 de cercetători din 32 de ţări au prezentat dovezi care arată că particule de virus care plutesc prin aer pot infecta oamenii care le respiră. Pentru că particulele mici expulzate pot pluti în aer, cercetătorii cer OMS să îşi actualizeze recomandările.

În timpul unei conferințe de presă susținută de OMS marţi, Benedetta Allegranzi, directorul tehnic al OMS pentru prevenirea şi controlul bolilor, a spus că apar dovezi referitoare la transmiterea pe calea aerului a coronavirusului, dar că această constatare nu este definitivă.

”Posibilitatea transmiterii pe calea aerului, în spaţii publice, mai ales în condiţii specifice, aglomeraţie, spaţii închise, locaţii slab ventilate, care au fost descrise, nu pot fi excluse. Cu toate acestea, trebuie strânse dovezi şi interpretate şi vom continua să sprijinim acest lucru”, a declarat Benedetta Allegranzi. 

Administrația lui Donald Trump retrage Statele Unite din Organizația Mondială a Sănătății 

Administrația Trump a notificat Congresul și Organizația Națiunilor Unite anunțând că urmează să se retragă din Organizația Mondială a Sănătății. Națiunile Unite au confirmat că au primit luni scrisoare de retragere a Statelor Unite ale Americii din cadrul OMS. 

Retragerea Statelor Unite din Organzația Mondială a Sănătății va intra în vigoare din 6 iulie 2021, la un an după notificarea oficială. S.U.A sunt membru fondator al OMS, în 1948, și cel mai mare contribuabil la bugetul organizației.

Loading...

Citește și

  • Abhigya Anand, predictie, astrolog, indian, coronavirus, foamete, Sylvia Brown

    Abhigya Anand, astrologul indian de 14 ani care a prezis încă din 2019 că o boală se va răspândi în întreaga lume din noiembrie până în aprilie 2020, iar China va fi ţara cea mai afectată, a făcut o nouă predicţie. Copilul spune că ne aşteaptă un alt pericol, chiar din această toamnă!

  • Medici în spital cu bolnavi de coronavirus

    Au trecut aproape 7 luni de la apariția primului caz de coronavirus într-o piață din Wuhan, China. De atunci și până în prezent, lucrurile s-au derulat cu o viteză uimitoare. S-a ajuns la 11,5 milioane de îmbolnăviri la nivel global, cercetătorii și medicii sunt într-o luptă contra cronometru cu boala, încă se caută răspunsuri, încă aflăm lucruri noi despre virusul care ne-a schimbat tuturor viețile. Inevitabil, cu viteza cu care s-a răspândit boala, la fel s-au răspândit miturile și teoriile conspirației pe marginea ei. Iată doar 10 dintre cele mai recente.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1