Dezvăluiri incendiare! De ce s-a cuplat Camilla cu prinţul Charles

Camilla, ducesă de Cornwall, nu ar fi avut niciodată şansa să aştepte să devină regină, dacă gelozia nu ar fi împins-o să se cupleze cu prinţul Charles. Şi asta a făcut-o pentru a se răzbuna pe fostul ei soţ, Andrew Parker-Bowles, care o înşelase cu prinţesa Anne, sora prinţului Charles.

Penny Junor, una dintre cele mai importante biografe regale, a spus că ducesa de Cornwall (70 de ani) nu s-ar fi cuplat niciodată cu prinţul Charles (68 de ani), dacă fostul ei soţ, Andrew Parker-Bowles (77 de ani),  nu ar fi avut o legătură cu prinţesa Anne (67 de ani).

Printesa Anne

Printesa Anne
Prinţesa Anne
Foto: Guliver Getty
Din gelozie, Camilla a vrut să-i dea o lecţie bărbatului său, care-i era doar iubit la acea vreme, şi a pus ochii pe prinţul Charles, în anii 1970. Camilla îl iubea foarte mult pe Andrew Parker-Bowles, dar acesta era un fustangiu. Junor povesteşte cât de mult suferea aceasta când se pilmba prin Londra şi îi vedea maşina parcată la adresele prietenelor ei.

Camilla fostul sot

Camilla, Andrew Parker-Bowles
Camilla împreună cu fostul său soţ, Andrew Parker-Bowles
Foto: Guliver Getty
În momentul când s-a cuplat cu prinţul Charles, Camilla nu se aştepta că aventura lor se va transforma vreodată într-o căsnicie. Nu avea nici o aşteptare”, a spus Penny Junor, autoarea cărţii “The Duchess: The Untold Story” (Ducesa: Povestea nespusă), care speră să demonstreze impactul pozitiv pe care Camilla l-a avut asupra prinţului Charles. Ducesa de Cornwall a fost căsătorită cu Andrew Parker-Bowles din 1973 până în 1995. Prinţul Charles a fost însurat cu prinţesa Diana din 1981 până în 1996. În 2005, Camilla şi-a văzut visul împlinit de a se căsători cu moştenitorul coroanei britanice şi va deni regina sa după moartea Elsiabetei a II-a, care are în prezent vârsta de 91 de ani.
Loading...