Detaliul stânjenitor care a făcut-o de râs pe Meghan Markle

Ultima actualizare:
Meghan a fost surprinsă cu o pată de sudoare la subsuoară
Meghan a fost surprinsă cu o pată de sudoare la subsuoară

Meghan Markle a revenit spectaculos la viața de zi cu zi după vacanța din Canada, dar un detaliu stânjenitor a făcut-o de râs. Asta deşi a fost surprinsă în Londra cu o ţinută de mare lux.

Ducesa de Sussex, Meghan Markle (38 de ani), a strălucit în prima zi de după vacanţa de sărbători din Canada, dar un detaliu stânjenitor a făcut-o de râs. Ea a fost surprinsă cu o pată mare de sudoare la subsuoară, în timpul vizitei de la Casa Canadei din Londra!

Degeaba a afişat o costumaţie impecabilă ultrascumpă, compusă din: mantou Reiss de 345 lire sterline (1.944 de lei), o bluză de 50 de lire sterline (281 de lei), o fustă Massimo Dutti din satin de 85 de lire sterline (480 de lei), pantofi Jimmy Choo 460 de lire (2.593 de lei) şi o brăţară marca Kismet de 415 lire sterline (2.334 de lei). Meghan a fost însoţită de soţul său, prinţul Harry (35 de ani) la prima apariţie la un eveniment oficial după şase săptămâni de vacanţă, pe care le-au petrecut în Canada.

Meghan Markle, în război cu presa britanică! Ducesa de Sussex a lămurit toate zvonurile

Meghan Markle a încălcat din nou tradiţia regală! Suma record plătită pentru o pereche de cercei

Meghan Markle, fericită şi în mare vervă

Cu prilejul vizitei la Casa Canadei, Meghan Markle s-a arătat fericită şi în mare vervă. Ea a arătat cât de bine s-a simţit în vacanţa de sărbători, împreună cu soţul şi fiul lor, Archie, în vârstă de opt luni. Atât ea, cât şi prinţul Harry, au recunoscut, înainte de a dispărea din ochii publicului, la sfârşitul lunii noiembrie, că au dificultăţi în a se adapta sarcinilor regale care le revin. Ducele şi ducesa de Sussex au lipsit atâ de la cina de dinainte de Crăciun, cât şi de la Crăciunul cu Regina Elsiabeta a II-a, festivităţi care au avut loc la Sandringham. Meghan şi prinţul Harry au petrecut sărbătorile într-o casă luxoasă situată într-unnul din cele mai pitoreşti locuri de pe Insula Vancouver. S-au întâlnit în Canada cu foşti priteni ai ei de pe vremea când juca în serialul “Suits”, cum ar fi actriţa Abigail Spencer. Meghan Markle a revenit spectaculos la viața de zi cu zi după vacanța de sărbători, dar un detaliu stânjenitor a făcut-o de râs.

image
image
image
image
image
image
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net