De ce a plâns Kate Middleton înaintea nunții prințului Harry cu Meghan Markle. Are legătură cu fiica sa

printesa_charlotte_kate_middleton.jpg

kate middleton printesa charlotte
Kate as-a emoționat când a văzut-o pe cea mică în rochia de domnișoară de onoare
Foto: EPA

În ultimul timp au tot apărut zvonuri legate de adevărata relație dintre cumnatele Meghan Markle și Kate Middleton. Gurile rele spun că cele două nu se prea suportă, motiv pentru care fosta actriță și prințul Harry au decis să se mute din Palatul Kensington. Chiar și așa, adevărate sau nu, aceste bârfe contrazic sentimentele pe care Kate le-a lăsat la lumină înaintea nunții regale din luna mai a acestui an.

Cu puțin timp înainte de ziua cea mare a lui Meghan și a lui Harry, Kate a fost surprinsă plângând. Nu din cauza vreunei suferințe, ci de emoție când a văzut-o pe fiica ei de trei ani, Charlotte, îmbrăcată în rochița de domnișoară de onoare. Rolul pe care fetița l-a jucat în cadrul ceremoniei a făcut-o pe mama ei să lăcrimeze, au dezvăluit surse din apropiera familiei regale.

Momentul emoționant s-a petrecut la probele pe care micuțele domnișoare le-au făcut, pentru ca toată lumea să se asigure că vor arăta impecabil în ziua nunții. În afara faptului că și-a văzut fetița frumos aranjată și pregătită să își însoțească unchiul la altar, ducesa de Cambridge era și sub efectul nașterii celui de-al treilea său copi, Louis, ce se petrecuse cu mai puțin de o lună înaintea nunții lui Harry.

kate middleton printesa charlotte

Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor muta în Conacul Frogmore, renovat cu bani publici

printul-harry-meghan-markle-printul-william-kate-middleton.jpg

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să se mute de la Palatul Kensington, unde stau cu Prinţul William şi Kate Middleton
foto: Getty

 

Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor muta din Palatul Kensington în conacul Frogmore. Unii spun că din cauza lui Kate și William, iar alții spun că își doresc mai multă intimitate și mai mult spațiu pentru familia lor care se va mări în primăvara lui 2019.

Conacul Frogmore are zece dormitoare şi o cameră specială pentru noi-născuţi, perfectă pentru bebeluşul pe care Meghan îl va naşte. Aici a avut loc şi recepţia de nuntă dată de ducii de Sussex. Conacul le-a fost dăruit de Regina Elisabeta a II-a şi este acum renovată pe câteva milioane de lire din bani publici.

Loading...

Citește și

  • Cine a spus că basmele cu Albă ca Zăpada sau Cenuşăreasa şi-au pierdut farmecul în vremurile noastre? La 19 mai, anul acesta, tocmai a devenit aievea visul tinerei Meghan Markle, fiica unei antrenoare de yoga, de 62 de ani, care, după ce a divorţat în 1988, şi-a crescut singură copilul. Însă povestea lui Meghan nu este singulară. Alte patru miracole au transformat peste noapte nişte cenuşărese în prinţese.

  • Milioane de oameni din întreaga lume au urmărit nunta lui Kate Middleton cu Prinţul William din 2011, aşa că fiecare detaliu a trebuit să fie perfect. În plus, protocolul regal şi tradiţiile au trebuit respectate ca la carte, pentru ca întreg evenimentul să fie demn de un viitor moşternitor la tronul Regatului Unit. Kate a fost nevoită să facă numeroase compromisuri, dar a existat un singur lucru la care nu a acceptat să renunţe.