De ce îşi ţine mâna pe burtică Meghan Markle atunci când iese în public?

Meghan Markle printul Harry

Meghan Markle îşi pune mâna pe burtă şi atunci când iese cu printul Harry
Meghan Markle a fost surprinsă atingându-şi burta în timpul unei apariţii împreună cu prinţul Harry
Foto: GuliverGetty Images

Meghan Markle este văzută adesea ţinându-şi mâna pe burtică atunci când iese în public. Experţii comentează pentru că lumea crede că e vorba de vanitate, interpretare dramatică, mândrie sau o încercare de a interacţiona cu micuţul din pântec.

După ce în octombrie, anul trecut, a anunţat că aşteaptă un copil, Meghan Markle (37 de ani) este văzută adesea ţinându-şi mâna pe burtică atunci când iese în public. Dacă unii consideră că este un gest natural, demn de laudă, alţii îi reproşează soţiei prinţului Harry (34 de ani) că pune în scenă un act teatral.

Meghan nu ratează să-şi atingă burtica rotunjită, la fiecare apariţie publică. Cu o mână sau cu amândouă sau chiar cu poşeta! Caută ea să atragă mai multă atenţie sau este un reflex biologic? Mai mulţi experţi s-au exprimat privitor la această atitudine a ducesei de Sussex în ziarul „Daily Mail”. „Instinctiv, femeile au dorinţa de a atinge bebeluşul fiindcă, în burtă, se produce un hormon numit oxitocină”, a explicat un specialist în naştere sub hipnoză.

Acest hormon este cunoscut a fi un hormon de legătură între mamă şi făt, dar afectează de asemenea forţa contracţiilor în timpul naşterii. Cu cât contracţiile vor fi mai puternice, cu atât naşterea va fi mai uşoară. Atingerea cu mâinile pe burtă creează condiţii optime pentru naştere. „Această atitudine indică un ataşament faţă de copil. O femeie care îşi ţine mâna pe burtă arată că e ataşată fizic şi emoţional faţă de făt”, spune un psiholog.

„Atingerea pântecului este bună pentru dezvoltarea bebeluşului. Meghan probabil nu ştie, însă ajută bebeluşul să se dezvolte bine”, spune un expert. Meghan Markle este văzută adesea ţinându-şi mâna pe burtică de când a anunţat că va deveni mămică.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1