De ce e aşa slabă Kate Middleton?

Ultima actualizare:

    Kate Middleton are siluetă de domnişoarăFoto: GuliverGetty Images
Kate Middleton are siluetă de domnişoarăFoto: GuliverGetty Images

De ce e Kate Middleton aşa de subţire, aşa de slabă, se întreabă toată lumea. Ea a povestit că tot timpul trebuie să alerge după al treilea copil, prinţul Louis, care fuge ca nebunul în premergătoare.

De ce e aşa slabă Kate Middleton (37 de ani) s-a aflat în sfârşit. Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William (36 de ani), a povestit că al treilea copil al său, prinţişorul Louis, de numai 10 luni, scoate untul din ea. Până nu demult, micuţul era campion la mersul de-a buşilea. Dar, după ce a descoperit premergătoarele, a prins viteză şi mai mare. Aleargă în toate părţile în premergător şi Kate trebuie să se ţină după el. Tot la fel a păţit şi cu fetiţa, prinţesa Charlotte, astăzi în vârstă de 3 ani. Şi ea alerga în toate părţile în premergătoare, iar ducesa de Cambridge trebuie să se ţină mereu după ea, în fugă. Kate Middleton şi prinţul William mai au un fiu, prinţul George, în vârstă de 5 ani, care este al treilea în linia de succesiune la tron.

Kate a slăbit repede după ultima naştere

A slăbit ea mult din alergatul după al treilea copil, însă oricum Kate revenise la o siluetă impecabilă la numai 6 luni după naşterea acestuia. Jurnaliştii britanici au cercetat care sunt secretele ducesei care au ajutat-o să-şi revină atât de repede la talia ei de domnişoară după trei sarcini. În primul rând, Kate are mare grijă să aibă o alimentaţie sănătoasă. Zilnic consumă în principal seminţe de chia, legume, avocado, fructe de pădure şi proteine. Nu se atinge de dulciuri. La sfatul antrenoarei starurilor, Louise Parker, ea adoptat o dietă fără gluten şi consumă multe salate. Cel puţin o dată pe săptămână mănâncă numai alimente crude. În plus, face exerciţii fizice şi joacă tenis zilnic. Sportul ocupă un loc important în viaţa lui Kate Middleton. Face în primul rând exerciţii fizice abdominale. Este adepta Sistemului Mutu, un program de recuperare după naştere şi întărire a muşchilor pelvieni care durează 12 săptămâni. Nu în ultimul rând, Kate Middleton a folosit hipnoterapia pentru a slăbi. De asemenea, soţia prinţului William are tratamente secrete care o ajută să nu facă riduri. Se dă zilnic pe faţă cu ulei de măceşe şi face măşti pe bază de venin de albine şi uleiuri esenţiale, între care şi ulei de lavandă. De ce Kate Middleton este aşa de slabă se întreabă însă femeile din întreaga lume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net