De ce a acceptat Prințul Philip asta? Detaliul șocant din poza de la nunta Prințesei Eugenie

Ultima actualizare:

    Toți au observat acest detaliu din poza oficiala de la nunta Prințesei EUgenie. Prințul Philip a acceptat să stea lângă Sarah Fergusonfoto: AFP PHOTO / BUCKINGHAM PALACE / ALEX BRAMALL
Toți au observat acest detaliu din poza oficiala de la nunta Prințesei EUgenie. Prințul Philip a acceptat să stea lângă Sarah Fergusonfoto: AFP PHOTO / BUCKINGHAM PALACE / ALEX BRAMALL

Cea mai recentă nuntă din familia regală britanică a fost scena unei reconcilieri așteptate de 26 de ani. Totul a ieșit la iveală în momentul în care Palatul Buckingham a făcut publice pozele de familie realizate imediat după nunta Prințesei Eugenie și în care Prințul Philip apare lângă mama miresei, Sarah Ferguson.

Oaspeții la nunta Prințesei Eugenie au așteptat întâlnirea dintre Prințul Philip și mama miresei, Sarah Ferguson, cel puțin la fel de mult cum au așteptat să vadă rochia miresei. Era acolo un conflict vechi de 26 de ani, alimentat periodic de noi pași greșiți ai lui Fergie, care părea decisă la un moment dat să calce în picioare toate tabuurile casei regale.

Ei bine, dacă la ceremonia religioasă din capela St. George Sarah Ferguson a fost mai degrabă reținută când fostul ei socru a trecut pe lângă ea ca să-și ocupe locul pe rândul din față, portretele de familie realizate după nuntă au arătat clar că securea războiului a fost îngropată o dată pentru totdeauna.

Prințul Philip a acceptat să apară lângă Sarah Ferguson în portretul de familie

Se pare că este pentru prima oară în ultimii 26 de ani când Philip și Fergie nu doar că apar în aceeași fotografie, dar mai stau și unul lângă celălalt, zâmbitori și destinși, ca-n vremurile bune.

Odinioară mare fan al fostei sale nurori, Prințul Philip (97 de ani) a declarat-o pe Sarah Ferguson persona non grata în 1992, după ce a aceasta a fost fotografiată făcând plajă în sânii goi, în vreme ce iubitul ei de atunci îi lingea degetele de la picioare. Totul se întâmpla la scurt timp după ce Fergie și Prințul Andrew își anunțaseră despărțirea.

Se pare că Ducele de Edinburgh le-ar fi interzis membrilor familiei regale să-o sprijine financiar pe Fergie în perioadele lungi în care aceasta a avut probleme mari cu banii. De asemenea, Philip n-a văzut deloc cu ochi buni faptul că fiul său, Prințul Andrew, a rămas în relații apropiate cu fosta soție, după divorțul oficializat din 1996.

În portretul de familie, realizat în White Drawing Room din castelul Windsor, mama prințesei Eugenie, Sarah Ferguson stă între Prințul Philip și fostul ei soț, Prințul Andrew.

Cine este Sarah Ferguson, ”oaia neagră a familie regale”

Sarah Ferguson a primit titlul de ducesă de York după căsătoria cu Prinţul Andrew, al doilea fiu al Reginei Elisabeta. Cei doi se cunoşteau din copilărie şi s-au implicat într-o relaţie romantică începând cu 1985. În 1986 s-au logodit şi mai târziu în acelaşi an s-au căsătorit.

În 1991 au apărut primele probleme. Ducele lipsea adesea de-acasă, iar soţia lui începuse să fie fotografiată în compania altor bărbaţi. La doar câteva luni după ce ea și Andrew au anunţat în mod oficial că s-au despărţit, în 1992, Fergie a fost fotografiată făcând plajă fără sutien în vreme ce iubitul ei de atunci, John Bryan, îi lingea degetele de la picioare.

Copleşită de datorii, Fergie a fost în centrul unui nou scandal în 2010, când a fost surprinsă într-o înregistrare video realizată cu o cameră ascunsă încercând să "vândă" accesul la fostul ei soţ contra sumei de 40.000 de dolari.

Sarah Ferguson nu s-a numărat printre invitații la nunta Prințului William, în 2011, un episod de care nu-ași amintește deloc cu plăcere. "Nu mi-a picat deloc bine, aș fi vrut să fiu alături de cele două fiice ale mele - Beatrice și Eugenie. A fost foarte greu și pentru că ultima mireasă din familia regală am fost eu", a recunoscut la vremea respectivă Sarah Ferguson, potrivit US Magazine.

Cum s-au îmbrăcat Kate Middleton și Meghan Markle la nunta Prințesei Eugenie

Demi Moore, printre vedetele de la nunta Prințesei Eugenie. Iată cea mai ciudată ținută!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net