Cum se amuză internauţii de impasul Brexit

caricatura-brexit

Artişti din toată lumea au folosit arta pentru a-şi exprima opinia referitor la ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană
Foto:Arhivă personală

În ciuda faptului că Theresa May a fost învinsă zdrobitor marţi seara, atunci când Parlamentul britanic a respins Acordul Brexit negociat de aceasta cu Uniunea Europeană, britanicii şi nu numai nu şi-au pierdut umorul. Mai mult decât atât, oamenii din întreaga şume fac haz de necaz de criza politică prin care trece Marea Britanie. Iată care sunt cele mai amuzante imagini legate de Brexit.

Parlamentul britanic a respins marți seară Acordul BREXIT negociat de Guvernul Theresa May cu Uniunea Europeană. 432 de parlamentari au votat împotriva acordului, față de 202 câți au fost de acord cu documentul. 

line-up-concert-dupa-brexit

Aşa ar arăta lista cântăreţilor la un festival după ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană

Decizia a amplificat criza politică, însă internauţii dau dovadă în continuare de un simţ al umorlui bine dezvoltat, căci au creat imagini care mai de care mai amuzante pe tema Brexit. 

david-cameron-caricatura

David Cameron a fost şi el ţinta unor desene pline de sarcasm
Foto: Twitter

Un bulldog care poartă îmbrăcăminte cu steagul Marii Britanii merge mândru şi liniştit, căci a reuşti să scape din lesa Uniunii Europene. În mintea sa se derulează cuvintele: "Mai bine afară decât în interior".

theresa_may.png

Theresa May nu a scăpat de ironiile internauţilor
Foto:Instagram

Theresa May şi-ar putea pierde locul în fruntea Guvernului, aşadar internauţii au profitat de situaţia neplăcută pentru a glumi. Ei au modificat o imagine în care apare premierul britanic şi au adăugat un text scurt, dar plin de comic. "Alo, Ikea? Am nevoie de un nou cabinet' scrie peste imaginea Theresei May. 

vladmir-putin

Internauţii români nu au uitat de Vladmir Putin şi l-au inclus în glumele lor
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1