Cum putem trăi veșnic: soluția găsită de cercetători

Ultima actualizare:

    Oamenii de știință vor să oprească ceasul biologic pentru a trăi veșnicFoto: huffingtonpost.com
Oamenii de știință vor să oprească ceasul biologic pentru a trăi veșnicFoto: huffingtonpost.com

Oamenii de știință, care studiază procesul de îmbătrânire, sunt foarte aproape de găsirea unui leac pentru moarte. Motivația nu e dată numai de premisa vieții veșnice, ci și de premiul de 1 milion de dolari.

Medicii susțin că este posibil să îngheți ceasul biologic al unui om, astfel încât acesta să trăiască veșnic. Așa că Joon Yun, un investitor foarte bogat, oferă premiul de 1 milion de dolari celui care poate descifra codul vieții eterne, informează Daily Star.

Mogulul american, de origine coreană, crede că procesul de îmbătrânire este o problemă medicală, pentru care poate fi găsit un leac. Joon Yun susține că oamenii mai tineri de 45 de ani mor de cele mai multe ori din cauze externe, cum sunt accidentele și crimele. Apoi, după această vârstă, trupurile noastre devin mai sensibile și nu ne mai putem recupera așa de bine în urma diverselor boli, răni sau stiluri de viață nesănătoase. Așa că primul pas pentru ca oamenii să trăiască mai mult de 120 de ani, actuala limită de viață, este oprirea ceasului biologic între 40 și 50 de ani.

În competiția pentru găsirea unui leac pentru moarte și bineînțeles pentru premiul de 1 milion de dolari s-au înscris 15 echipe de cercetători de la cele mai bune universități americane.

Și Aubrey de Grey, cercetător la Cambridge, crede că moartea ar trebui tratată ca oricare altă boală astfel încât ea să poată fi amânată pentru totdeauna. Oamenii de știință și-au stabilit deja un plan pentru a învinge îmbătrânirea. "Nu e o chestiune de cum o să se întâmple acest lucru, ci când", a declarat el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net