Cum a decorat Melania Trump Casa Albă pentru ultimul Crăciun ca primă doamnă

melania-trump.jpg

melania trump langa un car care transporta bradul de craciun
Melania Trump a pregătit Casa Albă pentru Crăciun, ultima oară în calitate de primă doamnă
foto: Getty Images

Melania Trump a decorat Casa Albă de sărbătoare, pentru ultima oară în calitate de primă doamnă. Soția lui Donald Trup a primit ajutor de la o mână de voluntari sosiți din toate colțurile Americii și a prezentat rezultatul final pe contul personal de Twitter.

Melania Trump a făcut totul ca la carte. A însoțit carele care au transportat brazii de Crăciun, a fost alături de voluntarii care au împodobit camerele istorice și culoarele din Casa Albă, iar la final a făcut totul public pe pagina personală de Twitter.

 

 

Alb, auriu, roșu, acestea au fost nuanțele preferate de Melania Trump pentru ultimul ei Crăciun la Casa Albă. Globulețe trimise de copii de pe tot teritoriul SUA, construcții miniaturale care să ilustreze tema aleasă de prima doamnă pentru Crăciunul 2020 - ”America cea frumoasă” - și tradiționalul brad din Aripa de Est, decorat cu albastru, culoarea perseverenței și a dreptății, dedicat eroilor Americii. Anul acesta, voluntarii care au împodobit acest brad au scris pe o panglică numele tuturor celor din familiile lor care au căzut la datorie.

 

Loading...
 
 

Citește și