Cum arată Prima Doamnă a Franței în costum de baie! Brigitte Macron, impecabilă la plajă

Ultima actualizare:

    Ce bine arată soția președintelui Franței în costum de baie! Foto: Getty
Ce bine arată soția președintelui Franței în costum de baie! Foto: Getty

Brigitte Macron, soția președintelui Franței, Emmanuel Macron, este cu 25 de ani mai în vârstă decât partenerul ei de viață, însă acest lucru nu reprezintă un impediment în relație pentru cei doi! Din contră! Brigitte arată foarte bine la cei 64 de ani ai săi și este un exemplu demn de urmat de toate doamnele care doresc o siluetă perfectă. Prima Doamnă a Franței și-a etalat formele într-un costum de baie pentru o publicație franceză, în urmă cu doi ani, iar pozele cu pricina încă fac furori pe internet chiar și în prezent.

Fie că este vorba de o dietă strictă, fie că vizitele la sala de fitness sunt dese și regulate, cert este că Brigitte Macron a găsit rețeta unui corp demn de invidiat. În urmă cu doi ani, publicația Paris Match a decis că imaginea în care Prima Doamnă a Franței poza în costum de baie este demnă chiar de prima pagină a copertei unui număr al revistei. Alături de soțul ei, Brigitte expunea un zâmbet larg și un corp tonifiat, în timp ce se bucura de vremea de plajă și de valurile mării.

Brigitte Macron are în prezent 64 de ani, pe când Emmanuel are 39, însă diferența de vârstă dintre cei doi, care pare una destul de mare în momentul în care este analizată atent, devine complet insesizabilă în momentul în care Brigitte reușește să uimească prin naturalețea și prin ținutele cu care se afișează, la diverse evenimente publice, unde își însoțește soțul. În urmă cu doi ani, pe când avea 62 de ani, Brigitte a demonstrat că nu se lasă constrânsă de vârsta sa și a avut o apariție de excepție într-un costum de baie ce-i punea în evidență suplețea corpului.


    Ce bine arată Prima Doamnă a Franței în costum de baie! Foto: Paris Match
Ce bine arată Prima Doamnă a Franței în costum de baie! Foto: Paris Match

Cuplul francez s-a aflat adesea sub examinarea atentă a presei internaționale, tocmai din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi soți. Deși sunt priviți, din acest punct de vedere, cu ochi critici, și relația dintre cei doi a fost adesea catalogată ca fiind una controversată, Brigitte și Emmanuel sunt extrem de uniți și demonstrează, pe zi ce trece, că iubirea dintre ei nu cunoaște termenul de „vârstă”.

Emmanuel Macron a întâlnit-o pe Brigitte pe când acesta avea doar 15 ani, fiind elev la liceul unde viitoarea lui soție era profesoară. Contrar circumstanțelor în care s-au cunoscut, cei doi s-au îndrăgostit, au devenit un cuplu, și s-au căsătorit în anul 2007.

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net