Cum arată inelul de logodnă al lui Meghan Markle! Conține diamante din colecția Prințesei Diana

h_53922422.jpg

printul harry
Harry și Meghan, fericiți în ziua în care și-au anunțat logodna
Foto: EPA

Zi mare la Casa Regală a Marii Britanii! Prințul Harry (33 de ani) și-a anunțat logodna cu actrița Meghan Markle (36 de ani). Cei doi se vor căsători în primăvara șui 2018 și sunt peste măsură de fericiți, mai ales că au primit binecuvântarea Reginii Elisabeta a II-a.

Prima ședință foto în calitate de logodnici a avut loc într-un loc de suflet al Prințesei Diana, mama lui Harry, în Grădina Sunken de la Palatul Kensingron. Tinerii au luminat totul în jur cu fericirea lor, iar Meghan a fost cu adevărat imaginea femeii împlinite. Inelul mult dorit a fost obiectul cel mai fotografiat, iar actrița nu s-a rușinat deloc și l-a arătat în toată splendoarea lui. Și are cu ce se lăuda, căci bijuteria îmbină cu succes factorul prețiozitate cu cel de suflet.

Inelul de logodnă a fost creat special după o schiță făcută chiar de Harry și include două diamante care i-au aparținut mamei sale și un diamant central adus din Botswana. Bijuteria este din aur galben.

h_53922400.jpg

printul harry
Inelul de logodnă este din aur alb și este împodobit cu trei diamante: unul din Botswana și două care i-au aparținut Prințesei Diana
Foto: EPA

 

Harry nu s-a abținut din a rosti cuvinte mari. Este fericit și încântat pentru viitoarea nuntă și susține că a știut că Meghan este femeia vieții lui din ziua în care a cunoscut-o. Nu a vrut însă să dezvăluie cum a cerut-o de soție, însă a recunoscut că a fost vorba despre o propunere romantică.

Relația lui Harry cu actrița americană a început acum aproape un an și jumătate. Meghan a mai trecut printr-o căsnicie. A divorțat de soțul său în 2013, iar acum, pentru prinț, pare gata să renunțe la carieră, având în vedere că și-a dat deja demisia din serialul care i-a adus celebritatea, "Suits". După căsătorie, Harry și aleasa lui se vor muta la Palatul Kenington și vor fi vecini cu Prințul William și Kate Middleton. Meghan va primi titlul de Prințesă sau de Ducesă de Sussex, anunță Daily Mail.

h_53922435.jpg

printul harry
Harry și Meghan au pozat în grădina preferată a Prințesei Diana
Foto: EPA

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1