Coronavirusul a depășit granițele Asiei. Cazuri în SUA, Franța și Australia

Ultima actualizare:

Autorităţile din întreaga lume sunt în alertă după ce zeci de oameni au murit din cauza coronavirusului care provoacă pneumonie.

  • SUA. Un al treilea caz de coronavirus a fost raportat în Statele Unite, duminică. Pacientul infectat cu virusul mortal se află în Orange County, în statul California, relatează CNN. Persoana care se află acum internată într-o cameră de izolare într-un spital local este într-o condiţie bună, conform agenţiei de Sănătate a Orange County. Ea tocmai ce venise din Wuhan. În Statele Unite au mai fost confirmate două cazuri de persoane infectate cu coronavirus, unul în statul Washington şi celălalt în statul Illinois.
  • Franța. Trei cazuri de coronavirus au fost ”confirmate” în Franţa, la pacienţi spitalizaţi la Paris şi Bordeaux, au anunţat autorităţile sanitare franceze, subliniind că este vorba despre ”primele cazuri europene”, potrivit news.ro. Cei trei pacienţi spitalizaţi - dintre care doi au fost în China - au fost plasaţi la izolare. 
  • Australia. Autoritățile au confirmat sâmbătă primele patru cazuri de coronavirus Wuhan în statul Victoria, potrivit CNN. Iniţial, era vorba de un singur caz. Ulterior, autorităţile medicale australiene au anunţat că alţi trei bărbați care au călătorit din China la Sydney au fost găsiţi infectaţi cu coronavirus în urma analizelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net