Coronavirus în lume. Un bătrân de 100 de ani din China s-a vindecat de COVID-19! Ce tratamente a urmat

Ultima actualizare:

    Un bătrân de 100 de ani din China s-a vindecat de coronavirusFoto: Getty
Un bătrân de 100 de ani din China s-a vindecat de coronavirusFoto: Getty

Există speranță! Deși s-a tot vehiculat că noul coronavirus afectează în special persoanele în vârstă, care au deja afecțiuni existente sau sistemul imunitar scăzut, facilitând chiar moartea pacienților respectivi, se pare că există și cazuri de vindecare de COVID-19, și la vârste respectabile. Un bărbat din China, de 100 de ani, vindecat, deși s-a aflat în plină epidemie de coronavirus.

Un bărbat în vârstă de 100 de ani din China, care fusese testat pozitiv cu noul coronavirus, a fost externat din spital, sâmbătă, 7 martie, după ce s-a vindecat, informează CNN. Bărbatul este cel mai bătrân pacient despre care se știe că s-a recuperat în urma tratamentului, după ce fusese diagnosticat cu noul coronavirus, transmite presa chineză, citată de sursa anterior menționată. 

Bărbatul abia împlinise suta de ani, fiind născut în februarie (1920), și a fost internat pe 24 februarie din cauza infecției cu COVID-19. Se pare că suferea și de alte probleme medicale, printre care și Alzheimer, hipertensiune și probleme cu inima. Fostul pacient se aflase, recent, într-un grup cu peste 80 de pacienți infectați cu coronavirusul, în Hubei, centrul epidemiei de COVID-19. 

Din cauza stării sale complicate și având în vedere și afecțiunile sale existente, bărbatul a fost supus unor tratamente speciale, diferite, care au inclus și tratament antiviral, medicină tradițională chineză sau terapie cu plasmă. Se pare că în cele din urmă acestea au dat roade, deși în prezent nu se cunoaște un tratament anume care să funcționeze împotriva noului coronavirus. 

Coronavirus în lume. 28 de noi decese în China

China a înregistrat sâmbătă 28, 7 martie, de noi decese din cauza epidemiei de coronavirus, bilanţul total fiind de 3.070 de morţi în ţară, a indicat Comisia naţională de sănătate, citată de AFP. Numărul de noi contaminări s-a ridicat la 99, a adăugat insituţia, cu o creştere a numărului de noi cazuri pentru a treia zi consecutiv în afara provinciei Hubei, epicentrul epidemiei.                

Douăzeci şi cinci de cazuri au fost înregistrate în afara acestei provincii din centrul ţării, care rămâne în carantină în speranţa controlului propagării virusului. 

Noile contaminări în provincia Hubei sunt în scădere de mai multe săptămâni. Cu 74 de noi cazuri, este vorba despre cel mai mic număr înregistrat după măsurile luate la sfârşitul lunii ianuarie în provincie, potrivit aceleiaşi surse. 

Autorităţile chineze au înregistrat totuşi 24 de cazuri de coronavirus la persoane venite din alte ţări, crescând temerile unei noi răspândiri a virusului în China, mai ales că acesta se propagă în afara ţării. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
image
actualitate.net
image
actualitate.net