Coronavirus Italia. Bilanțul victimelor a crescut: 11 morți, 322 de persoane infectate

coronavirus_italia.jpg

oameni cu masti italia
Bilanțul victimelor cauzate de coronavirus a crescut și în Italia
Foto: Getty
Citeste tot despre: 

În doar câteva zile de la primul caz de coronavirus descoperit în Italia, bilanțul victimelor crește tot mai mult. În dimineața zilei de 26 februarie sunt confirmate 11 decese și 322 de persoane infectate cu COVID-19.

Autoritățile italiene au anunțat că încă patru persoane s-au adăugat listei cu victimele cauzate de coronavirus. Ultimele trei persoane care au murit din cauza COVID-19 aveau 84 de ani, 91 de ani şi 83 de ani, notează DIGI24.

Un italian cu coronavirus, în vizită în România 

italian-infestat-cu-coronavirus.jpg

italian infestat cu coronavirus
Italianul, testat pozitiv cu coronavirus, alături de familia sa
Sursă foto: Arhiva personala

 

Printre persoanele infectate cu coronavirus se află și un bărbat de 71 de ani, internat la un spital din Rimini, care a vizitat recent România. 

Bărbatul de 71 de ani internat cu coronavirus la Rimini este proprietarul unui bar din Valconca şi are o pasiune pentru vânătoare, scrie RiminiToday. Potrivit aceleiaşi surse, el s-a întors recent din România, unde a fost la vânătoare, a vizitat rudele soţiei sale românce şi a avut o serie de întâlniri de afaceri. De câteva zile, barul său este închis şi autorităţile sanitare au demarat controale printre angajaţii care au intrat în contact cu bărbatul infectat. 

Potrivit informațiilor deținute la acest moment, inclusiv în baza datelor furnizate autorităților române de Protecția Civilă Italiană, rezultă că bărbatul a aterizat pe aeroportul din Craiova în data de 18 februarie. În perioada în care acesta a fost în România, a locuit în județul Gorj unde a luat contact cu soacra sa și cu alte persoane. Pentru fiecare dintre aceste persoane vor fi luate măsurile necesare, în funcție de gradul de expunere.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1