Copiii aceștia fac 1,3 milioane $ pe an din clipuri pe YouTube

Ultima actualizare:

    Grabriella și Alex sunt filmaţi în timp ce se joacă şi fac nebunii
Grabriella și Alex sunt filmaţi în timp ce se joacă şi fac nebunii

Au dat lovitura! Copiii Grabriella şi Alex au reuşit să cucerească milioane de admiratori pe Internet. Înregistrările video în care micuţii simpatici apar aduc câştiguri de 1,3 milioane de dolari pe an.

Grabriella (4 ani) şi Alex (5 ani), din nordul Angliei, sunt vedete pe YouTube (un canal care găzduieşte înregistrări video pe Internet de doi ani). Meseria lor este să fie drăguţi când îi filmează mama lor, Sabine, 28 de ani, originară din Letonia. Filmele în care apar micuţii au deja 11 milioane de urmăritori şi peste 3,6 miliarde de vizualizări. Datorită acestei audienţe uriaşe, Grabriella şi Alex câştigă anual 1,3 milioane de dolari (circa 5.483.149 de lei) din publicitatea care se postează alături de înregistrările video în care apar.

Mama Sabine face filmările
Mama Sabine face filmările

Mama lor îi filmează în timp ce se joacă în casă şi fac tot felul de trăsnăi. Se murdăresc cu frişcă şi se distrează cu jucării. Filmuleţele sunt destinate altor copii, care se amuză copios când îi văd. Gaby şi Alex fac baie în costumaţii haioase şi îşi spală părul pe ritmuri muzicale. Cântecul de la baie este cel mai vizualizat dintre filmuleţe. Acesta are deja 379 de milioane de vizualizări. Sabine este foarte încântată de câştigurile mari pe care i le aduc copiii. Ea spune că se gândeşte deja să-şi cumpere o casă mai mare din banii obţinuţi de ea. “Când erau mai mici, copiilor mei le plăcea să se uite la înregistrările video de pe you tube. Aşa mi-a venit ideea să facem şi noi filmuleţe”, a povestit letona stabilită în Marea Britanie.

Topul milionarilor de pe You Tube

1.Ryan, de 8 ani, starul filmelor Ryan ToysReview, câştigă 22 de milioane $ pe an

2.Jake Paul, 21 de ani, face reclame la diverse mărfuri şi câştigă 21,5 milioane $ pe an

3.Daniel Robert Middleton, de 27 de ani, câştigă cu filmele  DanTDM  18.5 milioan $ pe an

4.Jeffree Star, de 33 de ani, câştigă cu filmele de pe You Tube 18 milioane $ pe an.

5.Mark Edward Fischbach, de 29 de ani, câştigă cu filmele Markiplier 17,5 milioane $ pe an.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net