China coronavirus. Mai mulți pacienți „vindecați” s-au întors bolnavi la spital! Au ieșit iar pozitiv la testări

coronavirus.jpg

Bărbat cu mască de protecție, pe o stradă din China
China a anunțat recent că peste 20.600 de pacienți au fost externați din spitale, după ce s-au vindecat de coronavirus
Foto: AFP
Citeste tot despre: 

Noi informații îngrijorătoare despre virusul ucigaș, care a ajuns și în mai multe țări din Europa! În jur de 14% din pacienții chinezi din provincia Guangzhou, infectați cu coronavirus, care au fost externați după ce s-ai vindecat, s-au întors din nou la spital. În urma unuor noi testări, ei au fost găsiți din nou pozitiv la noul virus COVID-19.

Autoritățile din China nu au dat un răspuns oficial încă, în ceea ce îi privește pe pacienții „vindecați”, care s-au întors din nou bolnavi la spital. Medicii urmează să stabilească de ce aceștiia au fost testați pozitiv, deși au fost externați după ce s-au recuperat. Mai mult, trebuie să stabilească dacă ei mai pot transmite virusul, relatează Digi24.

Din primele informații, experții chinezi presupun că pacienții încă nu s-au recuperat în urma infecțiilor pulmonare. Ultimele criterii elaborate de Comisia Naţională de Sănătate chineză stabilesc că un pacient poate fi considerat recuperat dacă două probe consecutive de exudat faringian sau nazal dau un rezultat negativ şi tomografia computerizată nu indică leziuni pulmonare, şi de asemenea pacientul nu prezintă simptome evidente ale bolii, cum ar fi febra. China a anunțat recent că peste 20.600 de pacienți au fost externați din spitale, după ce s-au vindecat de coronavirus. 

Noi cazuri confirmate în mai multe țări în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, mai multe țări au confirmat primele cazuri de coronavirus. Norvegia a anunțat că a depistat  o persoană asimptomatică, de data aceasta venită dintr-o zonă din China în care s-au înregistrat cazuri de îmbolnăvire. nstitutul Naţional de Sănătate Publică din Norvegia a anunţat că o persoană a fost depistată pozitiv la testul pentru coronavirus, fiind primul caz din această ţară. Și Georgia a anunțat, miercuri (26 februarie), , că a înregistrat primul caz de contaminare cu noul coronavirus, fiind şi primul în Caucazul de Sud. Miercuri au mai anunţat noi cazuri Grecia şi Franţa, dar şi Brazilia.

 

Citește și

Coronavirusul a ajuns în România! Primul caz de infecție, înregistrat în Gorj

Bărbatul din Gorj infectat cu coronavirus are 25 de ani și lucrează la o firmă a italianului Cesare Emenddatori

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1