Cele mai frumoase imagini de la Revelion 2020. Australienii şi-au învins frica de incendii

sidney-revelion2.jpg

artificii sidney
Focurile de artificii din Sidney sunt considerate cele mai spectaculoase din lume
foto: Getty Images

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Anul 2020 a fost întâmpinat cu focuri de artificii, lasere şi jocuri de lumini. Nu a lipsit nici celebrul show din Sidney, considerat cel mai frumos din lume. Cu numai o zi înainte de Anul Nou, organizarea acestui spectacol era pus sub semnul întrebării din cauza incendiilor puternice care afectează Australia în această perioadă.

Revelion 2020 în Noua Zeelandă

Primii care au intrat în noul an au fost locuitorii din Noua Zeelandă, la 13.00, ora României, cu un show spectaculos cu jocuri de lumini, lasere şi artificii. În Auckland, cel mai mare oraş din Noua Zeelandă, zeci de mii de oameni s-au adunat în jurul Turnului Sky, unde a fost organizat un show de artificii. În premieră, celebrul turn a fost decorat anul acesta cu animaţii şi jocuri laser.

noua-zeelanda-revelion.png

turnul sky din auckland
Turnul Sky din Auckland a fost decorat anul acesta cu animaţii şi jocuri laser
foto: Getty Images

 

Revelion 2020 în Australia

A urmat Australia şi toată lumea a uitat pentru câteva minute de dezastrul provocat de incendiile care au făcut până acum 13 morți și au pârjolit peste trei milioane de hectare de vegetație. Locuitorii din Sidney, alături de numeroşi turişti veniţi din toată lumea special pentru acest eveniment, au întâmpinat noul an cu uriaşe focuri de artificii, care au luminat portul şi celebra clădire a Operei. 

sidney-revelion0.jpg

focuri de artificii sidney
Focurile de artificii au luminat portul şi celebra clădire a Operei din Sidney
foto: Getty Images

 

sidney-revelion1.jpg

focuri de artificii sidney
Mii de turişti din toată lumea vin să admire focurile de artificii din Sidney
foto: Getty Images

 

Jumătate de milion de oameni au semnat o petiție prin care au cerut ca spectacolul pirotehnic de la Sidney să fie anulat, iar banii care urmau să fie cheltuiți pe artificii să fie donați. Autorităţile au refuzat să dea curs acestei solicitări.

Revelion 2020 în Dubai

La ora 22.00, ora României, locuitorii din Dubai au intrat în 2020. Mii de oameni au asistat la un spectacol de focuri de artificii impresionant.

 

 

Revelion 2020 în Germania

La o oră după România, locuitorii din Germania au întâmpinat noul an. Focul de artificii care marchează intrarea în anul 2020 a fost organizat la Berlin, în apropierea Porţii Brandenburg. Situată în centrul capitalei germane, celebra poartă este martorul spectacolelor din noaptea de Anul Nou, care se întind pe o rază de doi kilometri. Mai bine de un milion de oameni se adună anual pe bulevardul dintre Poarta Brandenburg şi Coloana Victoriei. 

berlin-revelion.jpg

artificii berlin
Focul de artificii a fost organizat la Berlin, în apropierea Porţii Brandenburg
foto: Getty Images

 

Revelion 2020 în Marea Britanie

Britanicii au intrat în anul 2020 la ora 2.00, ora României. Momentul a fost marcat de celebrul ceas Big Ben, care a bătut la miezul nopţii, după ce tot anul a fost în renovări. Focurile de artificii au luminat The London Eye, Westminster Abbey şi Elisabeth Tower, în apropiere de Parlamentul Britanic. 

londra-revelion.jpg

artificii londra
Focurile de artificii au luminat The London Eye
foto: Getty Images

 

Revelion 2020 la New York

În jur de ora 7.00, ora României, a fost rândul newyorkezilor să înceapă numărătoarea inversă pentru intrarea în noul an. În Times Square, un milion de persoane au aşteaptat noul an și au numărat în cor ultimele 10 secunde. Potrivit tradiţiei, trecerea în noul an a fost marcată prin coborârea unui glob uriaş făcut din mii de piese de cristal.

new-york-revelion.jpg

artificii new york
În Times Square, un milion de persoane au aşteaptat noul an
foto: Getty Images

 

Iar pentru că tema de anul acesta este încălzirea globală, pe butonul care a declanşat căderea bilei luminoase de 6 tone au apăsat profesori de ştiinţe şi elevi. A urmat un show pirotehnic şi o furtună de confetti, în acordurile melodiei „New York, New York” a lui Frank Sinatra.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • liviu dragnea alegeri europarlamentare

    Se petrece și după gratii! Deținuții VIP Liviu Dragnea și Radu Mazăre au și ei dreptul la o cină festivă, chiar dacă se află în închisoare. În noaptea dintre ani, cei doi vor avea pe masă cotlet de porc, pulpă de pui la grătar cu piure, murături asortate, cozonac și măr. Familiile le pot aduce însă un meniu atent preparat, dar pachetul de acasă nu poate depăși 10 kilograme.

  • Pe o parte dă şi pe de alta ia. Guvernul promite că noul an va veni cu pensii, dar şi cu salarii mărite pentru anumite categorii de bugetari, însă, are de gând să crească acciza la ţigarete. Ceea ce înseamnă o gaură mai mare în bugetul fumătorilor. Totodată, vom plăti dacă tranzităm centrul Bucureştiului cu maşini poluante.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5