Ce preferă Regina Elisabeta a II-a la micul dejun și ce aliment nu vrea să vadă în fața ochilor

regine-elisabeta.jpg

Regina Elisabeta
foto: Arhiva personală

Regina Elisabeta a II-a este una dintre cele mai mari personalități ale planetei. Orice mișcare de-a ei este îndelung studiată și întoarsă pe toate părțile: cum merge, ce pantofi poartă, ce culoare de pălărie a ales sau de ce are mereu aceeași poșetă.

Și când vine vorba despre mâncare, regina are lucrurile bine stabilite și nu iese din ele. Un fost bucătar al Casei Regale a dezvăluit obiceiurile alimentare ale Familiei Regale a Marii Britanii. Pentru micul dejun, monarhul Regatului Unit preferă cerealele. De asemenea, aceeași persoană care a fost în slujba familiei timp de 11 ani a dezvăluit că Elisabeta a II-a nu poate să suporte usturoiul, dar adoră ciocolata, mai ales pe cea neagră. Serviciile de masă erau dintre cele mai diverse. Când venea vorba de fructe, regina nu se dă la o parte din a mânca dintr-o caserolă de plastic, dar are și un serviciu de 500.000 de lire sterline, încrustat cu diamante, rubine, safire și smaralde.

william.jpg

william
foto: Hepta

 

Bucătarul Darren McGrady a avut șansa să o servească și pe Prințesa Diana, care avea un obicei ciudat când lua masa cu invitații ei. Lady Di mânca, fără ca musafirii să știe, aceeași mâncare ca ei, numai că varianta lipsită de grăsimi. Îi plăcea peștele și evita carnea roșie, maioneza și smântâna. Când vine vorba de prinți, William și Harry erau ca orice copii. Cheful își amintește că, la un moment dat, Diana a anunțat că prânzul este anulat și că-i va duce pe băieți la McDonald's pentru că-și doresc jucăriile, notează The Sun.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • regina elisabeta

  Într-un context internațional atât de incert, cu lideri tirani care amenință să atace cu rachete nucleare sau fenomene meteo extreme care pot aduce ditrugeri planetare, Regina Elisabeta a II-a are pregătit un discurs secret în caz de catastrofă.

 • regina elisabeta

  Regina Marii Britanii are numeroase obiceiuri cotidiene, mai mult sau mai puțin ieșite din comun. De la preferințele culinare și cele vestimentare, până la cele ce țin de eticheta regală, Elisabeta a II-a este foarte strictă cu propriile tabieturi. Puțini știu însă care sunt preferințele sale în materie de muzică.

 • regina

  Shaan Dulay (4 ani) este un băiețel originar din India care o apreciază și o admiră extrem de mult pe Regina Elisabeta. Pentru aniversarea sa de 5 ani, părinții lui s-au gândit să-i organizeze o petrecere, la care băiețelul a vrut ca ”supereroina” să participe. Cum programul Majestății Sale este încărcat nu ne-am fi așteptat ca aceasta să ia parte la aniversarea acestuia, însă i-a răspuns lui Shann printr-o scrisoare.

 • elisabeta

  Cu toții știm că Regina Regatului Unit al Marii Britanii are numeroase privilegii, doar este suveranul de necontestat. Totuși, să îți serbezi ziua de naștere de două ori pe an, este într-adevăr un lucru neobișnuit, dar are la bază un motiv cât se poate de rațional.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1