Ce le-a spus Kate Middleton lui Charlotte şi George în prima zi de şcoală. A avut o rugăminte specială pentru prinţ

charlotte-george-scoala-parinti.jpg

charlotte george si ducii de cambridge in prima zi de scoala
Prințesa Charlotte a fost însoțită de ducii de Cambridge și de fratele ei, prințul George
foto: Getty Images

Micuţa printesă Charlotte a început şcoala pe 5 septembrie, iar părinţii ei, Kate Middleton şi Prinţul William, au dus-o la întâlnirea cu învăţătoarea şi colegii ei. Ducii de Cambridge au păşit în incinta şcolii Thomas's din Battersea cu Charlotte şi Prinţul George de mână, vizibil mândri de copiii lor, iar directoarea Helen Haslem i-a întâmpinat.

Timidă şi emoţionată, Charlotte s-a ascuns în spatele mamei ei şi s-a jucat cu codiţa ei, în timp ce George a stat cu tatăl său. Familia a stat de vorbă cu directoarea, care a avut grijă să o încurajeze pe mica prinţesă. Conform mirror.co.uk, un cititor pe buze a descifrat discuţia celor trei adulţi şi doi copii. 

Tina Lannin a explicat că Ducesa de Cambridge a întrebat-o pe Charlotte dacă e emoţionată şi apoi i s-a adresat directoarea: "Aţi avut o vară plăcută?". Femeia a dat mână cu ducii, iar apoi i-a întrebat pe cei mici: "Suntem gata? Ce emoţionant". Prinţul William i-a dat replica: "E prima zi, are multe emoţii". Apoi Kate s-a întors către George: "Tu trebuie să-o arăţi cum stau lucruile aici lui Charlotte". 

George şi Charlotte nu sunt prinţ şi prinţesă la şcoală

Conform unor surse, George ar fi fost peste poate de fericit că sora lui a început şcoala şi şi-a putut întra în rolul de frate mai mare. Charlotte va fi cunoscută la noua şcoală despre Charlotte Cambridge, aşa cum fratele ei e George Cambridge. 

Prințul George a început cursurile la Thomas’s din Battersea, sudul Londrei, în 2017. Kate și William, plătesc 18.915 de lire pe an pentru George și cu 2 % mai puțin pentru Charlotte, având în vedere că este vorba despre al doilea copil al familiei care urmează cursurile școlii.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1