Ce drăguț e prinţul Louis! De ce o îngrijorează micuţul pe mama lui?

Printul Louis Kate Middleton

Printul Louis îi face proobleme mamei lui, Kate Middleton
Prinţul Louis, împreună cu mama lui; Kate Middleton
Foto: Profimedia

Prinţul Louis, fiul cel mic al prinţului William şi al lui Kate Middleton, a făcut primii paşi. Micuţul a împlinit un anişor la 23 aprilie.

Prinţul Louis, mezinul prinţului William (36 de ani) şi al lui Kate Middleton (37 de ani) a fost fotografiat recent în timp ce făcea primii paşi în grădina amenajată de părinţii lui, ducii de Cambridge, cu ajutorul designerilor Andrée Davies, de 55 de ani, şi Adam White, de 45 de ani. Pe lângă el se jucau fericiţi cei doi frăţiori mai mari ai lui, prinţul George, de 5 ani, şi prinţesa Charlotte, în vârstă de 4 ani. Cel mai mare succes l-a avut un leagăn sub formă de ghem în care s-a legănat atât micuţa Charlotte, cât şi mama Kate. Kate Middleton evadează cât poate de des cu familia din Londra pentru a se bucura de aerul curat în această grădină care se află în apropiere de casa părinţilor ei din Bucklebury împreună cu familia sa.

Copilăria nefericită a lui Kate Middleton! Ducesa de Cambridge a fost abuzată când era fetiţă şi a suferit enorm

De ce preferă Kate Middleton ținutele verzi. Este obsedată de această nuanță

Micuţul Louis îi ţine pe părinţi în alertă

Kate a dezvăluit că fiul cel mic, Louis, îi ţine numai în picioare, după ce a început să meargă singur. “Se învârteşte peste tot toată ziua”, a spus ea, referindu-se la faptul că trebuie să-l urmărească peste tot, ca să nu se lovească. Mama trebuie să alerge toată ziua după fiul cel mic, fiindcă acesta a devenit din ce în ce mai independent. Prinţii Louis, George şi Charlotte au primit în dar o vulpe, o veveriţă, o bufniţă şi un iepure de pluş de care sunt foarte încântaţi. Mâine, ei vor merge să-l vadă pe verişorul lor, Archie, fiul prinţului Harry (34 de ani) şi al lui Meghan Markle (37 de ani), care s-a născut la 6 mai. Prinţul William şi Kate Middleton încearcă să-ţi ţină copiii departe de ochii publicului.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1