Ce dezastru a putut să facă un șofer de TIR într-o parcare din Belgia! Soția românului l-a înșelat cu un coleg ceh

sofer_tir_belgia.jpg

sofer de tir belgia
Epuizat și amețit de alcool, bărbatul a adormit lângă TIR
Foto: Facebook

Grigore, un român de 49 de ani care lucrează ca șofer de TIR, a făcut dezastru într-o parcare din Belgia, gelos că soția lui l-a înșelat cu un coleg ceh. Faptele sale l-au trimis pentru o noapte în arestul poliției și l-au lăsat și fără loc de muncă.

Gelos și rănit sentimental, românul s-a îmbătat în parcare, a urcat la volan și a lovit două mașini cu numere de România. Prăpădul făcut nu a fost de ajuns, așa că a coborât din camion, a luat un levier și a vrut să-l bată pe cehul cu care soția îl înșelase, dar și pe cei care erau doar martori la întreaga scenă, anunță observator.tv.

barbat_belgia.jpg

sofer de tir belgia
Bărbatul i-a amenințat și pe martorii la incident
Foto: Facebook

 

Alcoolul i-a pus capac, așa că, epuizat, românul a adormit la umbră. Un echipaj de poliţie a sosit în parcare şi l-a arestat pe român, care, conform şefului lui, a petrecut o noapte în arest. Avea alcoolemie 1.06 şi a rămas 15 zile fără permis, urmând ca în această perioadă să afle şi pentru ce alte acuzaţii va fi judecat. Patronul firmei din Timişoara pentru care lucra spune că şoferul devenea violent când bea şi că era extrem de gelos: "Când bea, calcă pe cadavre, omoară lumea."

politie_belgia.jpg

sofer de tir belgia
Românul a fost arestat și a petrecut o noapte la Poliție
Foto: Facebook

Vezi aici clipuri cu românul scandalagiu

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1