Ce a descoperit o familie într-o poză din vacanţă te va şoca FOTO

Ultima actualizare:

    Ce a descoperit unchiul celor doi copii în imagine Foto: Daily Mail
Ce a descoperit unchiul celor doi copii în imagine Foto: Daily Mail

Membrii unei familii din Marea Britanie au ales să îşi petreacă o zi în natură, în parcul Roundhay. Au făcut mai multe fotografii şi nu mică le-a fost mirarea atunci când au observat ceva straniu în imagini. La o privire mai atentă, în fotografii apărea o fantomă.

Descoperirea a fost făcută în momentul când au ajuns acasă şi au început să se uite peste pozele făcute în vacanţă de Paşte, notează Daily Mail.

Nurul Islam, în vârstă de 37 de ani, a povestit că sora lui a făcut fotografia în care nepoţii acestuia, Mayrian Islam, în vârstă de 11 ani, şi Ryhan Kaliq, de 9 ani, apar alături de o altă persoană străină în poză. Cei doi s-au fotografiat în faţa unei clădiri din anul 1821.

În spatele celor doi micuţi apare o siluetă stranie
În spatele celor doi micuţi apare o siluetă stranie

Acesta s-a declarat şocat de imagine şi a spus că lui i se pare că este un adult, îmbrăcat într-o pelerină, cu un braţ întins."Nu îmi place nici să mă uit la filme de groază şi nu îmi place să mă uit la această poză, este stranie, nu era nimeni acolo. Sora mea a făcut fotografia, castelul nu este prea vechi, însă cine ştie cine a locuit acolo. Am făcut mai multe poze. Pentru că erau oameni pe trepte şi care se plimbau în cadru am aşteptat să plece toţi înainte să facem poză. Am aşteptat şi am aşteptat şi nu era nimeni acolo când au pozat. Apoi am ajuns acasă şi ne-am uitat la poze şi am văzut lucrul acela în fundal, care nu era acolo înainte. Sora mea a zis: "Dumnezeule, e o fantomă'. Am început să mă gândesc că ar putea avea dreptate. Cu siguranţă nu era nimeni acolo când am făcut fotografia", a povestit bărbatul, conform aceleiaşi surse citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net