Ce dement! Poate să moară, dar nu se opreşte din operaţii. Tocmai şi-a scos patru coaste

spl1639141_003.jpg

rodrigo alves, operatii estetice, papusa ken, barbie
Aşa arată acum brazilianul
foto Guliver / Splashnews

Şi-a dorit de mic să arate perfect şi nu se mai poate opri! Acum câţiva ani i-a căzut nasul din cauza repetatelor intervenţii chirurgicale, pomeţii din silicon i-au luat-o la vale şi a suferit nenumărate infecţii din cauza condiţiilor neigienice în care s-a operat. Cu toate astea Rodrigo Alves vrea să devină Păpuşoiul Ken...

De mai bine de patru luni bate la uşa tuturor clinicilor de înfrumuseţare din toată lumea şi a fost refuzat de fiecare dată. De ce? Toţi doctorii i-au spus că extirparea a patru coaste îi poate fi fatală lui Rodrigo Alves. Cu toatea astea britanicul cu origini braziliene este neoprit în demersul său. Recent, şi-a văzut visul cu ochii. Un doctor a acceptat să îi scoată coastele dacă îl plăteşte cu 32.000 de dolari şi semnează un document prin care acceptă să nu îi reproşeze niciodată medicului efectele secundare ale operaţiei. Supranumit „Păpuşa umană”, Rodrigo Aolves a început să se înfrumuseţeze încă din 2004. A făcut până acum 103 intervenţii chirurgicale şi are la activ peste 1.000 de proceduri de înfrumuseţare aplicate pe întreg corpul (botox, injecţii cu hialuronic, extensii de păr, implant de păr etc ). Cel care a acceptat să îl opereze pe Alves a fost doctorul Michael K. Obeng din Los Angeles, SUA.

spl1632209_002.jpg

rodrigo alves, operatii estetice, papusa ken, barbie
Operaţiile stetice l-au umplut de bani: nu se dă jos din pat dacă nu îi dai 100.000 $
foto Guliver / Splashnews

Medicul a acceptat ca Alves să se filmeze în timpul procedurii medicale şi să posteze pe pagina lui de Instagram întreaga intervenţie. Teama doctorului este că plămânii „păpuşelului” vor ceda în momentul în care nu vor mai fi protejaţi de cutia toracică. În plus, absenţa celor patru coaste extirpate îl vor face pe Alves dependent de liposucţii abdominale, pentru că tânărul are tendinţa de a mânca peste măsură şi nu face sport... de lene. Până în prezent a cheltuit peste 700.000 de dolari pe trupul său şi are la activ 60 de intervenţii invazive asupra scheletului (nas, mandibulă, pomeţi, frunte, maxilar etc). Iniţial, Alves a vrut să îşi scoată şase coaste, dar medicii nici nu au vrut să audă pentru că... trupuol său ar fi colapsat în momentul în care ar fi încercat să facă primii paşi. „Este un moment important al vieţii mele: între ianuarie 2018 şi vara lui 2018 mă voi transforma într-un model fitness. Veţi avea parte de o surpriză”, a scris păpuşelul pe pagina lui de Internet. El a devenit celebru la nivel mondial, a fost invitat la 56 de emisiuni televizate şi a ajuns să aibă un onorariu de participare la evenimente de peste 100.000 de dolari.

Loading...

Citește și