Ce aliment nu au voie să mănânce membrii familiei regale. Camilla a făcut dezvăluirea la o emisiune tv

Ultima actualizare:

    Prințul Charles și Camilla, în timpul unui eveniment care a avut loc în Țara GalilorGetty Images
Prințul Charles și Camilla, în timpul unui eveniment care a avut loc în Țara GalilorGetty Images

Prinţul Charles și Camilla Parker Bowles au fost invitaţi în cadrul unei ediții Masterchef difuzată în Australia, iar Ducesa de Cornwall a mărturisit ce-i place soţului ei să mănânce și ce aliment trebuie să evite membrii familiei regale.

Viața de regalitate pare, la prima vedere, una plină de lux și bogată în evenimente stilate. Problema este că eticheta pe care trebuie să o respecți este foarte strictă și vizează până și cele mai banale activități de zi cu zi.

Spre exemplu, Camilla a mărturisit la Masterchef că, atunci când este cazul să participe la o recepție, întotdeauna evită mâncărurile cu usturoi. „Urăsc să spun asta, dar trebuie să lăsați deoparte usturoiul”, a spus Ducesa de Cornwall, în hazul general al concurenților și prezentatorilor, conform mirror.co.uk. „Oh, nu, asta pentru că trebuie să vorbiți cu oamenii?”, a întrebat-o Gary Mehigan, gazda emisiunii. Iar Camilla a confirmat. 

În altă ordine de idei, Ducesa de Cornwall a dezvăluit și care este felul preferat de mâncare al Prințului Charles. „Îi place brânza locală, este un mare fan al brânzeturilor! Orice îi gătesc cu brânză îi place! Dacă îi mai fac și ouă și îi mai dau și legume, clar îi voi vedea un zâmbet apărând pe față”, s-a amuzat Camilla. 

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net