Câţi bani primeşte Michelle Obama pentru a-şi publica memoriile

hepta_2908697.jpg

michelle obama carte lansare bani
Un volum de memorii scris de Michelle Obama va fi lansat la nivel mondial la 13 noiembrie
foto: Hepta

Michelle Obama, un etalon de stil şi poate cea mai iubită fostă primă doamnă a Americii, a anunţat că va publica o carte de memorii. Suma pe care o va primi soţia lui Barack Obama este una fabuloasă.

Potrivit Daily Mail, Michelle Obama (54 de ani) ar primi 30 de milioane de dolari pentru autobiografia ei.

hepta_3190239.jpg

barack obama, michelle, casa alba, prima doamnă, presedintele sua
Fostul cuplu prezidenţial, după opt ani de mandat
foto Hepta
 

„Să scriu Becoming a fost o experiență profund personală. Vorbesc despre rădăcinile mele și despre cum o fată din Sud și-a găsit vocea. Sper că această călătorie a mea va inspira cititorii să găsească curajul de a deveni oricine aspiră ei să fie. Abia aștept să-mi împărtășesc povestea cu voi“, a scris Michelle Obama pe Twitter.

da.jpg

michelle obama carte lansare bani
Michelle spune că abia aşteaptă să-şi împărtăşească povestea cu fanii ei
foto: Instagram

 

Intitulată “Becoming”, cartea va fi lansată la 13 noiembrie şi va fi tradusă în 24 de limbi străine. În SUA, versiunea tipărită a volumului va avea preţul de 32,50 de dolari, iar cea digitală, 14,99 de dolari.

Michelle a mai publicat în 2012 o carte despre grădinărit, intitulată “American Grown”.

Şi Barack Obama îşi pregăteşte autobiografia

În 2017, soţii Obama au semnat un contract cu editura Penguin Random House pentru a publica autobiografiile lor. Dacă Michelle a anunţat deja data la care cartea sa va apărea pe piaţă, Barack n-a dat niciun detaliu.

hepta_3346001.jpg

obama barack presedinte michell
Michelle şi Barack sunt căsătoriţi de 25 de ani
foto: Hepta

 

Fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii a publicat deja două cărţi: "Dreams from My Father: A Story of Race and Inheritance" (1995) şi "The Audacity of Hope: Thoughts on Reclaiming the American Dream" (2006). Ambele s-au bucurat de succes şi au fost vândute în milioane de exemplare.

 

 

Loading...

Citește și

  • Ca în fiecare an, publicaţia americană "People" a alcătuit o listă a celor mai bine îmbrăcate femei.

  • Premierul italian a fost  întâmpinat la summitul G20 de la Pittsburgh de Barrack Obama şi soţia sa, iar gestul său deplasat vizavi de prima doamnă a Americii a stârnit o serie de interpretări în mass media internaţională.

  • Pe lista publicată de revista americană Vanity Fair se află actori, creatori de modă, prinţese şi sportivi. Excentrica Lady Gaga, actorul spaniol Javier Bardem, Prima Doamnă a Americii, Michelle Obama sau regizorul Martin Scorsese se numără printre cele mai bine îmbrăcate personalităţi din lume potrivit revistei americane Vanity Fair.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1