Carmen Iohannis, răzbunată de soția președintelui Franței pentru această rochie

carmen-iohannis.jpg

carmen iohannis
Carmen Iohannis a fost aspru criticată pentru această rochie
foto: captură

Poza de grup cu partenerii de viață ai participanților la Summit-ul NATO de la Bruxelles a devenit virală pe rețelele de socializare datorită prezenței printre soțiile de președinți a unui bărbat, Gauthier Destenay, soțul premierului luxemburghez Xavier Bettel. Puțini au remarcat însă rochia soției președintelui francez.

Brigitte Macron (63 de ani) nu a fost singura primă doamnă care a ales negrul pentru această întâlnire de la Bruxelles, dra rochia soției președintelui francez a fost, cu siguranță, cea mai scurtă.

poza_de_grup_nato.jpg

Brigitte Macron (stânga), alături de primele doamne aflate la summit-ul NATO de la Bruxelles
Foto: EPA

 

Adepta unui stil rock-glam, Brigitte Macron a ales o rochie mult deasupra genunchilor, cu mâneci scurte și o centură joasă, în zona coapselor, cu detalii metalice. Cum era vorba despre o întâlnire mai degrabă informală, în ciuda greutății evenimentului în desfășurare în capitala Belgiei, prea puțini au comentat lungimea excentrică a rochiei soției lui Emmanuel Macron.

h_53545633.jpg

emmanuel macron, brigitte macron
Fotografii nu au ezitat să exploateze lungimea problematică a rochiei lui Brigitte Macron
foto: EPA

 

Nouă însă imaginea ne-a amintit de o rochie la fel de scurtă, purtată ce-i drept într-o împrejurare mai oficială, de soția președintelui României. Carmen Iohannis, cu o siluetă la fel de trasă prin inel ca cea a soției lui Macron, și-a atras foarte multe critici după ce a apărut cu o rochie mult deasupra genunchilor la ceremonia de învestire a soțului ei, în decembrie 2014.

Pe sub paltonul gri, Carmen Iohannis a avut o rochie albă, cu imprimeu floral gri

carmen rochie
Carmen Iohannis a purtat o rochie considerată prea scurtă la ceremonia de învestire a lui Klaus Iohannis
foto: captură

 

„Ținuta ei a fost într-o cromatică potrivită cu fizionimia, dar complet nepotrivită cu evenimentul. Nici croiul nu a fost adaptat protocolului, fiind cu cel puțin două palme prea scurtă. La astfel de evenimente, la protocolul de gradul zero, lungimea rochiei trebuie să fie peste genunchi, astfel încât să nu-i lase la vedere”, a comentat la vremea respectivă Adina Buzatu pentru Click!

Dacă e să ne luăm după regula enunțată de Adina Buzatu, nici Brigitte Macron n-a prea respectat protocolul la învestirea soțului ei. Fosta profesoară de teatru a ales pentru ceremonia de la Palatul Elysée un deux-pièces bleu cu fusta chiar deasupra genunchilor.

gettyimages-682894880.jpg

emmanuel macron, brigitte macron
Nici Brigitte Macron nu și-a acoperit genunchii la ceremonia de învestire a lui Emmanuel Macron
foto: Getty Images
Loading...
 
 

Citește și

  • rochiile lui carmen iohannis

    Dacă președintele Klaus Iohannis s-a dovedit a fi un șef de stat mai degrabă discret, Prima Doamnă a reușit să țină prima pagină a ziarelor. Rochiile lui Carmen Iohannis au fost vedetele în primul an de mandat al soțului său. Din păcate, comentariile au fost mai degrabă negative. Specialiștii sunt de părere că atributul de ”cea mai sexy soție de președinte” nu se potrivește cu statutul de Prima Doamnă a țării.

  • emmanuel macron, brigitte macron

    Emmanuel Macron a devenit cel mai tânăr președinte din istoria Franței, la 39 de ani. Duminică, 7 mai, la închiderea urnelor și când sondajele îl dădeau câștigător sigur pe soțul ei, Brigitte Macron a făcut un gest surprinzător.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1