Care sunt leacurile băbești cu care se apără Regina de coronavirus? Arnica e pe primul loc

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta a II-a, 93 de ani, nu se desparte niciodată de trusa ei cu leacuri naturistefoto: EPA
Regina Elisabeta a II-a, 93 de ani, nu se desparte niciodată de trusa ei cu leacuri naturistefoto: EPA

Întreaga planetă e speriată de epidemia care a afectat peste 3 miliarde de oameni, a luat viața a peste 21.000 de persoane și a îmbolnăvit o jumătate de milion. Regina Elisabeta a II-a însă are niște leacuri băbești care o feresc de coronavirus. Ea nu pleacă nicăieri fără flacoanele ei cu arnică, nux vomica sau pojarniță (sunătoare).

Regina Elisabeta a II-a nu pleacă nicăieri fără flacoanele ei de arnică, nux vomica (extract din nucă otrăvitoare, pentru combaterea cancerului duodenal și ajută organismul la reglarea metabolismului atunci când se confruntă cu schimbarea de fus orar), extract de pojarniță sau sunătoare (folosită și de regele George) și concentrat de cocculus (o plantă narcotică otrăvitoare, care combate insomniile). Monarhul de 93 de ani l-a convins inclusiv pe Prințul Phillip să poarte o brățară de cupru la picior pentru a reduce efectele artritei.

Prințul Charles a anunțat că are COVID-19

Vestea că Prințul Charles a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus a picat ca un trăsnet peste Casa Regală Britanică. Prințul în vârstă de 71 de ani, a declarat la 25 martie că testul pentru COVID-19 i-a ieșit pozitiv. El a fost pus imediat în izolare la Castelul Balmoral, din Scoția, în timp ce soția lui Camilla (72 de ani) a rămas pe domeniul Birkhall, după ce testele pentru COVID-19 i-au ieșit negative. Doctorul personal al prințului a declarat pentru Daily Mail că pacientul lui se simte bine, că are o formă ușoară a virusului și că organismul lui este suficient de puternic pentru a lupta cu virusul ucigaș. Prințul a intrat în contact cu Prințul Albert de Monaco (62 de ani) în timpul unei întâlniri, la 10 martie, iar la 12 martie a intrat în contact cu Regina, la Palatul Bickingham. Doctorii susțin că la acea dată nu putea transmite virusul, dar pentru mai multă siguranță au demarat o anchetă epidemiologică în rândul celor cu care a intrat în contact.

De ce folosește Regina extractul de arnică?

Tinctura de arnică (arnica montana) este recomandată de fitoterapeuți în tratarea durerilor musculare și de articulații. Efectele ei sunt remarcabile și pentru problemele de circulație și legate de infecții în organism. Arnica este bogată în carotenoizi, flavonoide și uleiuri volatile. Tinctura poate fi folosită atât pentru uz intern cât și pentru uz extern, respectând specificațiile de pe ambalaj. Arnica este unul dintre cele mai eficiente antiinflamatoare din natură.

Regina Elisabeta II-a nu pleacă fără nux vomica

Ce este nux vomica? Este un extract din nucă otrăvitoare care este folosit la reducerea febrei, combaterea răcelii și a afecțiunilor legate de căile respiratorii superioare. Unii o numesc ”aspirina din natură” și este cunoscut faptul că nu irită mucoasa gastrică. Ea are efecte miraculoase în reglarea metabolismului și combate efectele schimbării de fus orar. Reface corzile vocale și acționează rapid în cazul faringitei.

Citește și:

9 leacuri naturiste pentru o inimă sănătoasă

Tratamente naturiste în lupta împotriva cancerului. Care sunt plantele care au efect anticancerigen

Regina Elisabeta a II-a are tot timpul la ea sunătoare

Ceaiul sau extractul de pojarniță sau sunătoare nu lipsește niciodată din geanta Reginei Elisabeta a II-a. Datorită proprietăților antiseptice, antivirale și antiinflamatoare, sunătoarea este în topul leacurilor homeopate. Ea detoxifiază ficatul, contribuie la eliminarea toxinelor din organism, reglează tranzitul intestinal și calmează durerile de stomac. Reduce stresul, irascibilitatea și combate insomniile. Este recomandată în cazul atacurilor de panică pentru că acționează ca un calmant. Este un foarte bun cicatrizant și dezinfectant.

Regina nu se desparte de flaconul de cocculus

Regina Elisabetta a II-a are tot timpul la ea extractul de cocculus (o plantă narcotică otrăvitoare, din Asia de sud-est, din familia Menispermaceae). Ea combate sindromul de oboseală cronică, stimulează puterea de concentrare și oxigenarea creierului. Este recomandată pe post de calmant sau somnifer natural. Are efecte miraculoase în întărirea sistemului imunitar și ajută organismul în lupta contra virusurilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net