Care este secretul mariajului fericit dintre Regina Elisabeta și Prințul Philip

elisabeta_si_philip.jpg

regina elisabeta printul philip
Contesa de Wessex a dezvăluit secretul mariajului fericit al celebrului cuplu regal
Foto: Getty

Britanicii au realizat un documentar despre cuplul regal bazându-se pe informațiile oferite de Contesa de Wessex. Ea a dezvăluit care este secretul căsniciei fericite și trebuie menționat faptul că este un mariaj foarte îndelungat.

Contesa de Wessex a oferit detalii rare despre relația dintre Regina Elisabeta (90 de ani) și Prințul Philip (95 de ani), mai ales că cei doi monarhi nonagenari nu intră în atenția pbulicului decât în timpul evenimentelor importante.

philip.jpg

printul philip
Prințul Philip, pe vremea când era student la Colegiul Naval Regal
Foto: Getty

„Pentru Regină, faptul că l-a găsit pe Philip, nici nu se putea o alegere mai bună. Secretul este că se fac unul pe celălalt să râdă, ceea ce, știți, este foarte important”, a mărturisit contesa, potrivit The Mirror. Sophie, Contesă, de Wessex, este căsătorită cu fiul cel mic al cuplului regal, Prințul Edward, astfel că nu are cum să nu cunoască detaliile „picante” ale relației socrilor ei.„A fost mereu un partener de viață fantastic pentru ea.”

elisabeta_philip.jpg

regina elisabeta printul philip
Prințesa Elisabeta și Prințul Philip s-au căsătorit în 1947
Foto: Getty

Elisabeta l-a întâlnit pe Philip în anul 1939, pe atunci fiind încă prințesă. Cei doi s-au văzut pentru prima dată la Colegiul Naval Regal din Dartmouth, Devon. Elegant, chipeș, blond și atletic, Philip, în vârstă de doar 18 ani i-a captat imediat atenția Prințesei Elisabeta, mai ales când acesta obișnuia să o distreze arătându-i cum sărea peste fileurilede tenis. În 1947, aceștia s-au căsătorit. „Acesta a fost bărbatul de care Prințesa Elisabeta s-a îndrăgostit încă de la prima întâlnire”, a precizat biograful oficial al Prințului Philip.

philip_elisabeta.jpg

regina elisabeta printul philip
Pentru Regina Elisabeta, Philip a fost cel care i-a dat forță și i-a fost mereu alături
Foto: Getty

Însuși mariajul lor a fost un element important al monarhiei britanice postbelice. În cadrul aniversării nunții de aur din 1887, Regina a ținut să le spună tuturor într-un mesaj emoționant că soțul ei a fost mereu persoana care i-a dat forță și i-a fost alături de fiecare dată.

Anul acesta, Prințul Philip a împlinit 95 de ani și a participat numai în 2016 la peste 200 de evenimente și în ciuda vârstei foarte înaintate, nu pare să dea semne că sănătatea lui ar fi precară.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Când avea 13 ani, viitoarea Regină Elisabeta a II-a a Marii Britanii l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț, Prințul Filip al Greciei și Danemarcei. El înalt, atletic, ea cu un zâmbet fermecător. S-au căsătorit în 1947, iar imaginile vremii îi arată atât de îndrăgostiți, încât cu greu își puteau lua privirile unul de la celălalt. În cei 69 de ani de căsnicie, un record pentru monarhia britanică, n-au lipsit zvonurile despre infidelitățile prințului, însă regina a știut să facă față bârfelor.

  • obama regina marii britanii

    La doar o zi de la aniversarea celor 90 de ani a suveranei Marii Britanii, Barack și Michelle Obama i-au făcut o vizită Reginei Elisabeta a II-a chiar la Castelul Windsor. Cuplul american a fost așteptat pe pajiștea din fața castelului chiar de către regină și de soțul ei, Prințul Philip.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1