Care e melodia favorită a Elisabetei a II-a. Oriunde o aude, începe să danseze

regina_1.jpg

regina elisabeta
Regina Elisabeta adoră să danseze și are și o melodie preferată
Foto: Getty

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Regina Marii Britanii are numeroase obiceiuri cotidiene, mai mult sau mai puțin ieșite din comun. De la preferințele culinare și cele vestimentare, până la cele ce țin de eticheta regală, Elisabeta a II-a este foarte strictă cu propriile tabieturi. Puțini știu însă care sunt preferințele sale în materie de muzică.

Înainte de a i se servi micul dejun, Regina Elisabeta a II-a este trezită în fiecare dimineață de către flautistul regal, care-i cântă zilnic sub fereastră la ora 9.00, timp de 15 minute, după cum precizează The Mirror.

Chiar dacă unoeri, Majestatea Sa lasă impresia că ar fi o persoană relativ rigidă din punct de vedere al etichetei regale, nu înseamnă că nu-i place să se distreze și că nu apreciază muzica de calitate. De fapt, ați fi surprinși să aflați că una dintre melodiile sale favorite este de muzică ușoară și aparține uneia dintre cele mai celebre formații din lume. „Secretul” a ieșit la iveală grație unei povestioare relatată de crainicul de radio Chris Evans.

regina_2.jpg

regina elisabeta
Regina este trezită zilnic de cântecele flautistului regal
Foto: Getty

DJ-ul a precizat că melodia favorită a Reginei este „Dancing Queen”, a trupei ABBA și a aflat acest lucru în timpul unui dineu regal care a fost ținut la Castelul Windsor, în care gazda evenimentului era chiar Majestatea Sa.

După servirea meniului principal și după susținerea unor discursuri, invitații au fost delectați cu muzică disco, iar când s-a auzit „Dancing Queen” a celebrei formații, Regina ar fi spus cu voce tare: „Mereu încerc să dansez când se aude melodia asta pentru că eu sunt Regina și pentru că îmi place să dansez”.

Se spune că povestea este adevărată, iar invitații acelui eveniment au fost destul de surprinși să o vadă pe Majestatea Sa manifestându-se în acest fel și binedispusă de o simplă piesă.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul